IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZLATAN BOSANAC dao dva, jedan NEVIĐEN gol, napravio gest na koji mu, cio svijet aplaudira…

Najbolji fudbaler Los Anđeles Galaksija, verovatno i cele MLS lige, Zlatan Ibrahimović, pokazao je po ko zna koji put da je na terenu – car…

LOS ANGELES: Svijet, Fudbal, Vijesti, Zanimljivosti… nedelja, 30.09.2018… 19: 19… ZLATAN BOSANAC dao dva, jedan NEVIĐEN gol, napravio gest na koji mu, cio svijet aplaudira…

ZLATAN, BOSANAC je mogao do het- trika, ali je penal prepustio saigraču koji je postigao “prvenac”…

Veliki je Zlatan Ibrahimović, fudbalski mag je ponovo zablistao u dresu LA Galaksija, sa dva gola praktično je sam srušio Vankuver (3:0), ali se isto koliko i o njegovim majstorijama na terenu priča i piše o gestu za svaku pohvalu.
 
Pošto je Zlatan pogodio iz penala u prvom poluvremenu, potom postigao i golčinu za 2: 0, imao je šansu da kompletira het- trik kad je “Galaktičarima” sviran još jedan penal.

I tu je IBRA, ABRAKA- DABRA pokazao veličinu, prepustio je izvođenje kaznenog udarca Romanu Alesandriniju, momku koji je i iznudio jedanaesterac.

Čitaj još:   ZLATAN IBRAHIMOVIĆ: Čekao sam četiri godine, da se"osvetim talijanskom stoperu i poslao sam ga u bolnicu ..." (foto)

I na trećoj utakmici uzastopno u sjevernoameričkoj soker ligi Zlatan Ibrahimović je zatresao mrežu. Vankuveru je dao dva gola, a mogao je i sva tri da je šutirao i drugi penal, koji je nad njim i načinjen. Prepustio je to Francuzu Romenu Alesandriniju, koji je postavio konačan rezultat.

Ibrahimović je prvi gol postigao s bele tačke u 4. minutu, a u 58. je neodbranjivo pucao pod prečku s ivice šesnaesterca pošto je varkom tijela poslao protivničkog igrača u drugu stranu.

BOSANAC sa pasošem Švedskr, napadač koji je s 20 golova (tri iz penala) drugi strelac lige. Vodeći je Venecuelanac Jozef Martinez iz Atlante s 30 (7)…

 

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši