IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: Treća žrtva požara, umrla i majka, danas obavljene dženaze…

U Opštoj bolnici Novi Pazar jutros je na ahiret preselila Anica Mujković, majka nastradalih Alise i Šemse Mujković i treća žrtva tragičnog požara u ovom gradu…

NOVI PAZAR:Sandžak, Crna Hronika, Vijesti… ponedeljak, 01.10.2018… 18: 19… NOVI PAZAR: Treća žrtva požara, umrla i majka, danas obavljene dženaze…

U Opštoj bolnici u Novom Pazaru preminula je i treća osoba, majka nastradalih ćerki u požaru koji se dogodio u zgradi “Bor”.

Novopazarka Anica Mujković (60) godina, kojoj su se ljekari U Opštoj bolnici u Novom Pazaru borili za život već dva dana, podlegla je tokom noći povredama zadobijenim od opekotina u požaru, koji je izbio u subotu u stanu u zgradi “Bor”, gde je živela sa porodicom.

U požaru u stanu izgorele su dvije njene ćerke. Ekipa forenzničara obavila je uviđaj i utvrđuje uzrok požara.

Nezvanično naš dopisnik saznaje da je u pitanju plinska boca koja je eksplodirala i izazvla požar, koji se iz Aničinog stana na trećem spratu prenio na stanove na četvrtom i potkrovlje.

Čitaj još:   HAPŠENJE: PRONADJENA VELIKA KOLIČINA DROGE U CENTRU NOVOG PAZARA

U požaru je povređeno 24 osobe od kojih je osam zadržano na bolničkom liječenju, a 17 su nakon ukazane ljekarske pomoći pušteni na kućno liječenje.

U gašenju požara osim vatrogasaca iz Novog Pazara i Raške, učestvovasli su i radnici javnih preduzeća u tom gradu, kao i građani.

Gradsko veće je povodom ovog tragičnog događaja proglasilo dvodnevnu žalost u Novom Pazru.

Danas su na Velikom groblje u Novom Pаzаru pred velikim brojem sugrađana su ukopani i obavljena dženaza sestara Šemse, Alise i majke Anice Mujković…

http://iBalkan.net foto Senad Senko Župljanin

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Komentariši