Drama: Zbog požara u avionu na liniji Istanbul– Pariz, prinudno sletio u Zagreb…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Na zagrebački aerodrom Pleso nešto prije 15 sati prinudno je sletio avion zbog požara…

ZAGREB: Hrvtska, Crna Hronika,Putovanja Zanimljivosti, Vijesti… utorak, 02.10.2018… 15: 29… Drama: Zbog požara u avionu na liniji Istanbul– Pariz, prinudno sletio u Zagreb…

U Međunarodnu vatdušnu luku Franjo Tuđman u utorak je prinudno sletio zrakoplov, no sve je prošlo bez problema, doznaje se od glasnogovornice zračne luke

“Bio je zahtjev za hitno slijetanje, avion je sletio bez problema i sve je OK”, rekla je Hini glasnogovornica Lidija Capković.

Saopćenjem se oglasila i Zračna luka Franjo Tuđman. ‘Zračna luka Franjo Tuđman je u 14.40 sati primila informaciju Hrvatske kontrole zračnog prometa o zahtjevu za izvanredno slijetanje zrakoplova kompanije Pegasus Airlines, registracije TCAMP, br.leta PGT 93J na ruti Istanbul– Pariz radi indikacije požara u teretnom prostoru.

Čitaj još:   DRAMA, SERGEJ ZADRŽAN NA KLINICI: Glumca iznijeli na nosilima iz pozorišta...

Nakon zaprimljene informacije zračna luka objavila je potpunu pripravnost, te je spasilačko – vatrogasna služba izašla na teren. Zrakoplov je sretno sletio u 15.02., nakon čega su iskrcani putnici.

Vatrogasci su objavili nešto prije 16 sati da je akcija završena bez štete i ozljeđenih.

Zagrebačka policija potvrdila je Hini da je dobila dojavu o prisilnom slijetanju zrakoplova u Zračnu luku Franjo Tuđman oko 15 sati.

Navodno se, pišu mediji, zapalilo nešto u prtljažnom prostoru. Od zagrebačkih vatrogasaca doznaje se da je avion sletio, a intervencija je u toku.

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši