Crna Hronika

Drama: Zbog požara u avionu na liniji Istanbul– Pariz, prinudno sletio u Zagreb…

Na zagrebački aerodrom Pleso nešto prije 15 sati prinudno je sletio avion zbog požara…

ZAGREB: Hrvtska, Crna Hronika,Putovanja Zanimljivosti, Vijesti… utorak, 02.10.2018… 15: 29… Drama: Zbog požara u avionu na liniji Istanbul– Pariz, prinudno sletio u Zagreb…

U Međunarodnu vatdušnu luku Franjo Tuđman u utorak je prinudno sletio zrakoplov, no sve je prošlo bez problema, doznaje se od glasnogovornice zračne luke

“Bio je zahtjev za hitno slijetanje, avion je sletio bez problema i sve je OK”, rekla je Hini glasnogovornica Lidija Capković.

Saopćenjem se oglasila i Zračna luka Franjo Tuđman. ‘Zračna luka Franjo Tuđman je u 14.40 sati primila informaciju Hrvatske kontrole zračnog prometa o zahtjevu za izvanredno slijetanje zrakoplova kompanije Pegasus Airlines, registracije TCAMP, br.leta PGT 93J na ruti Istanbul– Pariz radi indikacije požara u teretnom prostoru.

Nakon zaprimljene informacije zračna luka objavila je potpunu pripravnost, te je spasilačko – vatrogasna služba izašla na teren. Zrakoplov je sretno sletio u 15.02., nakon čega su iskrcani putnici.

Vatrogasci su objavili nešto prije 16 sati da je akcija završena bez štete i ozljeđenih.

Zagrebačka policija potvrdila je Hini da je dobila dojavu o prisilnom slijetanju zrakoplova u Zračnu luku Franjo Tuđman oko 15 sati.

Navodno se, pišu mediji, zapalilo nešto u prtljažnom prostoru. Od zagrebačkih vatrogasaca doznaje se da je avion sletio, a intervencija je u toku.

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

admin

Recent Posts

Mandatar MILOŠ Vučević tri sata obrazlagao ekspoze, poručio poslaniku Jovanoviću: Da danas imamo, izlaz na more lakše bi se borili za Kosovo, vi ste predali Crnu Goru… (foto, video)

Mandatar za sastav Vlade Srbije Miloš Vučević obratio se poslaniku Milošu Jovanoviću, Novi DSS, koji je spočitao srpskoj…

2 sata ago

DANILO Marunović: IDEJA SE NE MOŽE UHAPSITI! (foto)

Ne želim više nijednom da čujem "analizu" kako se ova zemlja uvijek iz pepela rađala,…

3 sata ago

NIKOLA Đurašković: MILOŠE Vučeviću, želja će te biti! (foto)

Đurašković je komentarisao izjavu mandatara za sastav Vlade Srbije Miloša Vučevića u kojoj je pomenuo…

3 sata ago

ADNAN Čirgić: Reakreditacija FCJK izuzetno važna, GORAN Danilović nije uspio da dovrši što je započela VESNA Bratić… (foto)

Nakon dobijene reakreditacije, ne očekujemo da će se za to vrijeme pritisci na FCJK obustaviti,…

4 sata ago

Ogorčenje u Hrvatskoj, ulica u PLJEVLJIMA nazvana po Branku Krvavcu: Crna Gora pošla tamo odakle je morala odavno pobjeći… (foto)

BRANKO Krvavac je pripadnik JNA. koji je stradao na dubrovačko hercegovačkom ratištu 23. oktobra 1991.…

4 sata ago

This website uses cookies.