ISTANBUL: Povratne karte THY za Istanbul već od 110 eura…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Kompanija Turkish Airlines spremila je posebne pakete sniženja za letove u brojne gradove Balkana, Kavkaza i drugih regija po cijenama već od 110 eura koja uključuje sve troškove…

ISTANBUL: Regija, Ekonomija, Putovanja,VijestiZanimljivosti… utorak, 02.10.2018… 08: 59…ISTANBUL: Povratne karte THY za Istanbul već od 110 eura…

Kompanija koja leti u najveći broj zemalja svijeta je pripremila prihvatljive aranžmane za ljubitelje putovanja koji letovima već od 110 eura mogu posjetiti mnoge gradove.

U ponudi Turkish Airlinesa su letovi za Istanbul po cijeni od 110 eura iz Sarajeva, Podgorice, Skoplja, Prištine, Tirane, Ljubljane, Zagreba, Dubrovnika, Sofije i Kišinjeva, dok će letovi iz Bukurešta koštati 120, a iz Beograda 130 eura.

Čitaj još:   MUNJEVITA AKCIJA POLICIJE : Uhapšeni dileri sa 1,1 kg ČISTOG HEROINA u BiH!

Riječ je o cijenama povratnih karata sa uključenim svim troškovima…

Ljubitelji putovanja mogu iskoristiti i ponudu sniženih cijena letova za Batum, Tbilisi, Baku, Kharkiv, Lviv, Kherson, Zaporijya, Kiev i Odessa. Povratne karte iz Istanbula koštaju između 110 i 150 eura.

Paket sniženih cijena letova odnosi se na ograničen broj mjesta i zainteresirani putnici svoje karte mogu kupiti do 15. oktobra za letove do kraja marta naredne godine….

Više o detaljima akcijskih i redovnih cijena letova Turkish Airlinesa moguće je saznati u uredima i na službenoj internet stranici kompanije (www.turkishairlines.com).

Turkish Airlines je osnovan 1933. godine kada je imao pet aviona, a danas je to renomirana turska kompanija koja sa 330 aviona leti na 255 inozemnih i 49 turskih destinacija. Nagrađivana kompanija je članica i globalnog avioprevozničkog saveza Star Alliance.

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši