IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ODBOJKAŠI NOVOG PAZARA ODBRANILI SUPER KUP-ŠAMPION DRŽAVE NEMOĆAN

Odbojkaši Novog Pazara odbranili su trofej pobednika Superkupa Srbije, pošto su pobedili gostujuću Vojvodinu sa 3:1 u setovima (26:24, 19:25, 25:22, 25:21)

Novopazarce, dvostruke uzastopne osvajače Kupa Srbije, predvodio je Aleksandar Blagojević sa 33 poena, a sledili su ga Marko Radosavljević sa deset, Vanja Eremić sa osam, Aleksa Polomac sa šest i Nemanja Sretenović sa tri poena.

Najefikasniji u redovima aktuelnog prvaka države iz Novog Sada bio je Dmitro Vijecki sa 17 poena, Miran Kujundžić dodao je 14, David Mehić 12, a Stevan Simić i Stefan Kovačević po šest poena. Utakmicu u dvorani Pendik, koja je trajala sat i 52 minuta, pratilo je oko 1.000 gledalaca.

Utakmicu u dvorani Pendik posmatrali su Nihat Biševac, gradonačelnik Novog Pazara u drustvu sa doc. Dr Mehom Mahmutović, nekadašnjim gradonačelnikom Novog Pazara i državnim sekretarom u Ministarstvu zdravlja Srbije, a sada direktorom Opšte bolnice Novi Pazar.

Čitaj još:   DEBAKL RUSOFILA- Rajo zvao Slavena nakon blokade: ”Rozi PUKLI SMO, spremaj jahtu, ili da idemo na kolenicu!?”

Prilog pripremio: Senad Senko Župljanin 

http://www.ibalkan.net/

CEV Kup-Novi Pazar protiv Jedinstva iz Bijelog Polja

U sedištu CEV u Luksemburgu danas je obavljen žreb za Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

Komentariši