IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BEOGRAD: Fizički ga maltretirali, primoravali da potpiše da je prodao stan i tri automobila!

Prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenih policija pronašla dvije bejzbol palice, jedan pancir i dva metka za magnum 357…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Vijesti… petak, 05.10.2018… 13: 59… BEOGRAD: Fizički ga maltretirali, primoravali da potpiše da je prodao stan i tri automobila!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su R.S. (1962) i N.J. (1979) zbog sumnje da su septembra prošle godine, na prevaru odveli četrdesetjednogodišnjeg muškarca i zatvorili u zgradu u jednom prigradskom naselju u Beogradu, gdje su ga držali 21 dan.

Oni su ga, kako se sumnjiči, psihički i fizički maltretirali i primoravali da potpiše da im je „prodao“ stan i tri automobila.

Sumnja se da su od oštećenog uzeli i elektromaterijal u vrijednosti od oko 40.000 eura.

Čitaj još:   UMRO SAM OD SMIJEHA, NA KLUPI SAM VIDIO ARKANA: Dejan Savićević, pričao o stvarima o kojima do sada ništa nije govorio... (foto)

Prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenih policija pronašla dvije bejzbol palice, jedan pancir i dva metka za magnum 357.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu…

http://iBalkan.net

BEOGRAD: IRFAN MENSUR Opljačkan usred “bijelog dana” i to u centru grada…

Čuveni balkanski umjetnik i glumac Irfan Mensur opljačkan je u centru Read more

BEOGRAD Legija ostaje još dvije godine u srpskom “Alkatrazu”…

U posebnom odeljenju zatvora u Požarevcu, poznatom i kao srpski Read more

Komentariši