IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILE PEVA I ARLAUČE: VUČIĆU,”Molim vas ne dolazite u ISTOČNO SARAJEVO, sprema vam se…”

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik zamolio je predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da posjetu Istočnom Sarajevu odloži za period nakon izbora u BiH…

BANJA LUKA: BiH, Zanimljivosti, Vijesti… petak, 05.10.2018… 09: 59… MILE PEVA I ARLAUČE: VUČIĆU,”Molim vas ne dolazite u ISTOČNO SARAJEVO, sprema vam se…”

U pismu predsedniku Srbije, Milorad Dodik ističe da ne treba odustati od jedinstva Republike Srpske i Republike Srbije.

– Srbi u Republici Srpskoj i Srbi u Republici Srbiji jedan su narod, i nemojmo dozvoliti da nas dijele. Zato je jedinstvo Republike Srpske i Republike Srbije prirodno i ne smijemo da odustajemo od toga – naveo je Dodik, prenosi RTS.

Aleksandra Vučića je zamolio da posjetu Istočnom Sarajevu odloži, zbog, kako kaže, “istinske želje i poštene namjere” da predsjednika Srbije “zaštiti od napada svih onih koji ne žele bolju budućnost za srpski narod”.

– Imajući u vidu aktuelnu situaciju i napade na Vas lično, koji ne dolaze samo iz redova bošnjačkog naroda, već i od strane srpskih predstavnika, stvarnih ili lažnih, a koji Vas optužuju za miješanje u izborni proces i uticaj na volju srpskog naroda u BiH, ja Vas iskreno molim da Vašu posjetu Istočnom Sarajevu odložite a poslije predstojećih izbora – precizirao je Dodik.

Čitaj još:   Vojska stigla na granicu: Šatorski karantini na osam graničnih prijelaza u BiH... (foto)

Ističe da će mu RS, njen narod, i on kao predsjednik, vječito biti zahvalni na bezrezervnoj podršci…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši