MILE PEVA I ARLAUČE: VUČIĆU,”Molim vas ne dolazite u ISTOČNO SARAJEVO, sprema vam se…”

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik zamolio je predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da posjetu Istočnom Sarajevu odloži za period nakon izbora u BiH…

BANJA LUKA: BiH, Zanimljivosti, Vijesti… petak, 05.10.2018… 09: 59… MILE PEVA I ARLAUČE: VUČIĆU,”Molim vas ne dolazite u ISTOČNO SARAJEVO, sprema vam se…”

U pismu predsedniku Srbije, Milorad Dodik ističe da ne treba odustati od jedinstva Republike Srpske i Republike Srbije.

– Srbi u Republici Srpskoj i Srbi u Republici Srbiji jedan su narod, i nemojmo dozvoliti da nas dijele. Zato je jedinstvo Republike Srpske i Republike Srbije prirodno i ne smijemo da odustajemo od toga – naveo je Dodik, prenosi RTS.

Aleksandra Vučića je zamolio da posjetu Istočnom Sarajevu odloži, zbog, kako kaže, “istinske želje i poštene namjere” da predsjednika Srbije “zaštiti od napada svih onih koji ne žele bolju budućnost za srpski narod”.

– Imajući u vidu aktuelnu situaciju i napade na Vas lično, koji ne dolaze samo iz redova bošnjačkog naroda, već i od strane srpskih predstavnika, stvarnih ili lažnih, a koji Vas optužuju za miješanje u izborni proces i uticaj na volju srpskog naroda u BiH, ja Vas iskreno molim da Vašu posjetu Istočnom Sarajevu odložite a poslije predstojećih izbora – precizirao je Dodik.

Čitaj još:   ERDOGAN, SVE ŠOKIRAO:"Ne kažem da ćemo kupiti "S- 400", kažem da je već kupljen..."

Ističe da će mu RS, njen narod, i on kao predsjednik, vječito biti zahvalni na bezrezervnoj podršci…

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši