BIJELO POLJE: U masovnoj tuči srednjoškolaca povrijeđena 3 učenika i pomoćnik direktora!

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

BIJELOM POLJU ŠOKIRAO REGION: U masovnoj tuči srednjoškolaca povređena 3 učenika i pomoćnik direktora!

BIJELO POLJE: Crna Gora, Crna Hronika,Zanimljivosti, Vijesti… nedelja, 07.10.2018… 12: 59…BIJELO POLJE: U masovnoj tuči srednjoškolaca povrijeđena 3 učenika i pomoćnik direktora!

Učenicima za koje se dokaže da su učestvovali u tuči u Srednjoj elektro- ekonomskoj školi u Bijelom Polju prijeti isključenje, saopšteno je iz te škole.

Povređeni su sedamnaestogodišnjaci A. F., U. J. i A. B., kao i pomoćnik direktora Miladin Peković (53), koji je zadobio ogrebotine dok je pokušavao da razdvoji zavađene učenike.

Iz policije je saopšteno da su “prikupljena obavještenja od ukupno 15 lica”.

“Obaveštenja su prikupljena od 12 maloletnih lica u prisustvu zakonskih staratelja– roditelja, od jednog punoletnog učenika i dva zaposlena u školi”, kazali su iz policije.

Juče su u školi, u prisustvu roditelja, pedagoga, sekretara škole i razrednih starešina saslušavani učenici koji su učestvovali ili bili prisutni kada se tuča dogodila.

Čitaj još:   BIJELO POLJE Vatreni okršaj: Ubijen državljanina Srbije, jedan ranjen, osumnjičen Elvis Ćatović koji je uhapšen...

Pomoćnik direktora Peković je kazao da će se škola ozbiljno pozabaviti ovim problemom vršnjačkog nasilja i preduzeti sve zakonom propisane mijere.

“Tuča je započela iznenada posle velikog odmora. Za sada se samo nagađa šta je uzrok. Učenici koji su prisustvovali tuči su ispričali da je sve krenulo bezazlenom prepirkom oko guranja na ulasku u školu”, kazao je Peković…

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši