IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ČEDO JOVANOVIĆ, PORIKA IZ BEOGRADA: Bravo, ljudi! Bravo, Željko!!!

Predsjednik Liberalno- demokratske partije Srbije Čedomir Jovanović oglasio se putem svoje Facebook stranice I na twitteru povodom Općih izbora 2018. u BiH koji su danas održani…

BEOGRAD: BiH, Zanimljivosti, Vijesti…ponedeljak, 08.10.2018… 12: 29… ČEDO JOVANOVIĆ, PORIKA IZ BEOGRADA: Bravo, ljudi! Bravo, Željko!!!

ČEDO Jovanović je napisao: Bravo, ljudi! Bravo, Željko! Hvala vam za ovu pobjedu… Je*eš zemlju koja Bosne nema!

Bravo, ljudi! Bravo, Željko! Hvala vam za ovu pobedu, napisao je lider LDS- a Čedomir Jovanović na twitteru

Jovanović je potom poručio: “Jebeš zemlju koja Bosne nema!”…

ODLUČILI SMO DA Podsjetimo, da je Čedomir Jovanović u Tuzli na predizbornom skupu Demokratske fronte koji je održan na Trgu slobode pružio je podršku kandidatu DF- a za hrvatskog člana Predsjedništva Željku Komšiću.

Čitaj još:   SARAJEVO, ČEDO JOVANOVIĆ NA KONVENCIJI: "Željka Komšića poznajem godinama, to što smo proživjeli obavezuje nas da BiH i Srbiji mora biti bolje..."

Na početku skupa emotivnim govorom obratio se Čedomir Jovanović: “Ovdje se večeras niko ne plaši, a drugi se plaše. Na sve su spremni da vas spriječe, ali neće uspjeti. Prijetit će, nema plata, nema penzija, nema života, ali uzalud. Prijetit će, ali svaka riječ o vama dokaz je da vrijedite i zapamtite – dobro uvijek pobjeđuje zlo”, rekao je okupljenim građanima Jovanović i pozvao sve da u što većem broju izađu na izbore…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši