POČEO, FAHRO RADONČIĆ, DA SE TJEŠI: “Bit će mi olakšanje da ne budem u Predsjedništvu, NAPRAVIĆU TORANJ”

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

PUNO ILI MALO FAHRO Radončić je osvojio 12, 35 posto glasova, čime se našao na trećoj poziciji u utrci za člana Predsjedništva BiH…

SARAJEVO: BiH, Ekonomija, Vijesti, Zanimljivosti… ponedeljak, 08.10.2018… 08: 39… POČEO, FAHRO RADONČIĆ, DA SE TJEŠI: “Bit će mi olakšanje da ne budem u Predsjedništvu, NAPRAVIĆU TORANJ”

POTVRDILO SE DA Nakon što je predstavila prve rezultate izbora, lider Saveza za bolju budućnost (SBB) Fahrudin Radončić obratio se javnosti rekavši kako izborni rezultati ne odražavaju ono što su birači htjeli.

“Izborni rezultat SBB-a je jako dobar jer ukoliko vratimo film unazad, proteklih godina bili smo meta montiranih političkih udaraca i malverzacija. Naši članovi su maltretirani, paljeni su im automobili… Cijela jedna kampanja bila je usmjerena protiv nas”, kazao je Radončić.

Kako je dodao, rezultati za člana Predsjedništva i svi drugi rezultati za SBB su vrlo diskutabilni.

Čitaj još:   VUČIĆ UZNEMIREN, STAVLJA BEOGRAD U POTPUNI KARANTIN

“Hiljade članova biračkih odbora promijenjeno je preko noći, što ozbiljno ugrožava legalnost ovih izbora. Ako imate pet-šest hiljada članova biračkih odbora odbora i od toga imate nekoliko hiljada svojih članova, onda možete raditi šta god želite. CIK minimizira sve vrste zloupotrebe koje su se dogodile. Tražit ćemo reakciju državnog Tužilaštva. Meni i mojoj porodici će biti olakšanje da ne budem član Predsjedništva BiH jer ću se posvetiti drugim stvarima, kao što su razvoj Avaza i izgradnja novog tornja koji će biti visok 200 metara. SBB će biti konstruktiva opozicija”, dodao je Radončić.

FAHRUDIN Radončić je osvojio 12, 35 posto glasova čime se našao na trećoj poziciji u utrci za člana Predsjedništva BiH.

Čitaj još:   FAHRO BI HTIO, NIKOM NIJE MIO: "Ja ne znam trebam li skočiti s tornja da bih..."

http://ıBalkan.net

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *