IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VRIJEME SE MIJENJA: Danas oblačno, maksimalna temperatura 24 stepena…

U jutarnjim satima u sjevernim i istočnim područjima s kišom, u ostalim djelovima bez padavina…

SARAJEVO: BiH, Putovanja, Vijesti… ponedeljak, 08.10.2018… 07: 19…VRIJEME SE MIJENJA: Danas oblačno, maksimalna temperatura 24 stepena…

Tokom dana, u cijeloj zemlji nestabilno s kišom, a moguća je i grmljavina. Na krajnjem jugu i bez padavina. Jutarnja temperatura od 8 do 14, a najviša dnevna od 18 do 26 stupnjeva.

ponedjeljak, 08.10.2018.
Mjestimično tmurno vrijeme, kod većine ljudi će negativno djelovati na raspoloženje, a hroničnim bolesnicima će uzrokovati manje poteškoće. Tokom jutra neophodno je posvetiti pažnju odijevanju. Sa odmicanjem dana, opšta slika će se postepeno popravljati pa će se i tegobe kod osjetljivih osoba djelimično umanjiti. U Hercegovini će biti sunčanije i ugodnije. 

U utorak u sjevernim, sjeverozapadnim i centralnim područjima Bosne pretežno oblačno vrijeme uz djelimično razvedravanje tokom dana. U ostatku zemlje uglavnom sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Poslijepodne na jugoistoku Bosne je moguć slab pljusak kiše. Jutarnja temperatura od 8 do 14, a najviša dnevna od 18 do 26 stupnjeva.

Čitaj još:   Otvoreni Balkan neprihvatljiv: BiH i CRNA GORA nemaju povjerenja u SRPSKE VLASTI...

U srijedu sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od 5 do 11, a najviša dnevna od 18 do 26 stupnjeva.

U četvrtak sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od 4 do 10, a najviša dnevna od 17 do 26 stupnjeva.

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši