IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILE DODIK, ARLAUČE, ČITA BUKVICE: KOMŠIĆ, Malo si, se zaigrao i uživio u ulogu…

Komentarišući izjave, MILE Dodika, je rekao da se Komšić “malo zaigrao i uživio u ulogu političkog mesije koji susjednim državama dijeli lekcije kako treba da se ponašaju”…

ZAGREB, BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, Vijesti…četvrtak…11.2018… 19: 19… MILE DODIK, ARLAUČE, ČITA BUKVICE: KOMŠIĆ, Malo si, se zaigrao i uživio u ulogu…

Aktuelni predsjednik manjeg Bh. entiteta Republike Srpske i izabrani srpski član Predsjedništva BiH, Milorad Dodik, poručio je Željku Komšiću, budućem kolegi tročlanog kolektivnog šefa države, da se malo preigrao jer još nije stupio na dužnost a već je, kaže, uspio da BiH zavadi sa Hrvatskom i Srbijom.

Hrvatski portal Danas.hr je to protumačio da je Dodik već stao u odbranu Hrvatske tako što čita bukvicu Komšiću.

“Iako još nije stupio na funkciju člana Predsjedništva, već je uspio da nas zavadi sa Hrvatskom i Srbijom, a pored njih pokušava da dijeli lekcije i meni, odnosno Republici Srpskoj”, rekao je Dodik, navodi ovaj portal…

Komšić je, naime, u samo nekoliko dana nakon opštih izbora, koji su u BiH održani 7. oktobra, uspio da uzburka duhove svojim izjavama.

Čitaj još:   KONAČNO, MILE DODIK: Trasa auto- puta Sarajevo-Beograd koju će predložiti ANKARI

Najpre najavom da će BiH tužiti Hrvatsku zbog gradnje Pelješkog mosta, a potom i tvrdnjom da je za njega Kosovo nezavisna država koju bi BiH trebalo da prizna…

Za Komšića je Dodik, rekao da je personifikacija “političkog avanturizma koja neće doprinijeti saradnji, a BiH će gurnuti u još veći ponor”.

Avanturizam je kad Komšić, nakon čestitke i poziva na saradnju, koju je dobio od predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, odgovori da je Kosovo za njega nezavisna država…”

Ako prijetnje, uvrede i arogancija koju sada Komšić prosipa po regionu, budu stil njegove politike i u Predsjedništvu BiH, bojim se da to neće voditi nikud i biće vrlo teško obezbijediti komunikaciju s okruženjem,  kazao je Dodik.

http://iBalkan.net

Mile DODIK, RATNI ŠVERCER I MIRNODOPSKA KUKAVICA- OPASNO PRIJETI: “U Sarajevu treba dobro da razmisle da li bi se pokušaj da pređu entitetsku liniju, da li bi im se isplatio…” (foto)

Ako mi sami budemo donosili odluke, neće dobiti ništa. Nudimo Read more

Čitaj još:   HOROR, PRIZNAO MAJCI DA JE, UBIO I SILOVAO NOVINARKU: Bio pijan i drogiran...
UDARIO MILE Dodik na sav glas: Džo Bajden je srbomrzac… (foto)

Milorad Dodik ponovio je danas da na izborima za predsjednika Read more

Komentariši