HOROR PORUKA VOĐE NOĆNIH VUKOVA, DODIKU I CVIJANOVIĆEVOJ…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Naglasio da je veoma simbolično što se pobjeda Dodika i Željke Cvijanović na opštim izborima u BiH poklopila sa danom sjećanja na svete srpske careve i rođendanom predsjednika Rusije, Vladimira Putina.

MOSKVA: Regija,Crna Hronika, Zanimljivosti, Vijesti…petak…12.11. 2018… 22: 59…HOROR PORUKA VOĐE NOĆNIH VUKOVA, DODIKU I CVIJANOVIĆEVOJ…

Autor: RTS

KONTRAVERZNI Predsjednik ruskog moto- kluba “Noćni vukovi”, Aleksandar Zaldastanov Hirurg, čestitao je Miloradu Dodiku, Željki Cvijanović i SNSD pobjedu na opštim izborima u BiH.

“Vi ste pravi sin srpskog naroda sa kojim Srbi vezuju svoju nadu na ponovno rođenje”, poručio je Zaldastanov Dodiku u snimku objavljenom na njegovom Fejsbuk profilu.

Zaldastanov je rekao da je grupa “Noćnih vukova” došla u Sevastopolj u Hersones, u hram u kojem je prema predanju kršten ruski knez Vladimir 987. godine, da se zahvale Gospodu za tu pobjedu.

Čitaj još:   Crna Gora, poslije potopa: JEZIVE SCENE, stravično nevrijeme, desetine kuća ugroženo, za vikend se sprema novi haos... (foto i video)

“Došli smo na zahvalnu molitvu Gospodu, koji vam je poklonio pobjedu. Neka vam Bog podari snagu, fizičku i duhovnu, u borbi sa svjetskim zlom, u borbi sa neprijateljima Rusije i Srbije. Neka vas Bog čuva”, poručio je Zaldastanov.

On je nakon molitve u hramu rekao da je uvijek postojao duhovni molitveni most sa Republikom Srpskom, a da je danas napravljen novi put i budućnost koja je vezana sa ponovnim rođenjem.

“Molim Boga da mu (Dodiku) da snagu, koja će biti potrebna jer je on pod napadom i njemu je potrebna naša podrška i duhovna i zemaljska. Јer sada se fokus pomijera tamo”, poručio je Zaldastanov…

 

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši