Zukorlić stvara haos u Novom Pazaru…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Novopazarska gradska uprava najavljuje da će obavjestiti “sve predstavnike međunarodnu zajednice da u Sandžaku imamo na sceni pokušaj da se instalira novi Ramzan Kadirov koji bi u svoje ruke trebalo da uzme zakon i red”…

NOVI PAZAR:Sandžak, Zanimljivosti, Vijesti…utorak…16.10.2018… 06: 39… Zukorlić stvara haos u Novom Pazaru…

“Sve što se izdešavalo u Skupštini Grada posledica je očiglednog manjka podrške koju Zukorlić ima u Novom Pazaru i viška podrške koja mu dolazi iz Beograda”, tvrdi se u saopštenju.

Kako se navodi, na skupštinsko zasjedanje je “upala grupa Zukorlićevih ljudi sastavljena od nekoliko upošljenika Islamske zajednice, njegove rodbine i privatnog obezbeđenja, koje je vitlalo pištoljima”.

Za Zukorlića se kaže da se, “svijestan da u Novom Pazaru apsolutno više ne može da dobije nikakve izbore, a posebno ne predstojeće izbore za nacionalne savjete”, okrenuo “svojoj dobro poznatoj metodi stvaranja haosa”, ali se dodaje da mu se to neće dozvoliti.

Čitaj još:   ZAVRŠETAK ĆIRILICE: Marić, izvadio piće ispod stola, gost ga prekinuo"To je bambus..." (foto)

“Budući da država očigledno nema nameru da zaštiti red i mir u Novom Pazaru, Gradska uprava prekida svaku dalju saradnju sa lokalnom policijom dok je ovo rukovodstvo na njenom čelu”, piše u saopćenju…

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši