IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI MONSTRUOZNI DETALJI UBISTVA KAKVO BERANE NE PAMTI: Silovao dječaka…

Prognanik sa Kosmeta Sinan Imeri (19), nastanjen u beranskom naselju Talum, ubio je prije tri dana na svirep način dječaka M. B. (13), čija porodica je takođe posle protjerivanja sa Kosova i Metohije utočište pronašla u Beranama.

Monstruoznom zločinu, kakav se gotovo ne pamti u ovom gradu, prethodilo je seksualno zlostavljanje dječaka romske narodnosti, koga su u Beranama znali mnogi, jer je ljeti znao da obilazi bašte kafića, gdje nije prosjačio, ali je bio čašćavan od gostiju…

“Novosti” saznaju iz izvora bliskih istrazi da je Imeri silovao dijete, a kada je prilikom ponovnog nasrtaja dječak počeo da se otima, on ga ja u bjesu bacio sa obale Lima visoke oko tri metra u korito rijeke, a potom se spustio i dotukao ga udarajući kamenom u glavu.

Zvaničan nalaz ljekara sudske medicine o uzrocima smrti nesrećnog djeteta, čija porodica je živela u susjedstvu sa Imerijima, još nije gotov, ali, nema sumnje da je dječak preminuo od povreda nastalih od udaranja kamenom u lobanju.

Čitaj još:   BEOGRADSKI POLITIČAR ZATRESAO CRNU GORU: „DRITAN ĆE BITI IZIGRAN…“

Forenzičari su tokom uviđaja na obali Lima prikupili mnoštvo dokaza o nepobitnoj krivici Imerija, koji je priznao zločin pred istražiteljima, gdje u prvi mah nije želeo da govori o seksualnom zlostavljanju dječaka. Međutim, kasnije je, kako smo uspjeli da saznamo, ipak priznao silovanje dječaka, čija porodica je njegov nestanak policiji prijavila u ponedeljak, posle čega je, s obzirom na to da se radilo o nestanku djeteta, odmah pokrenuta akcija traženja.

Tijelo simpatičnog dječaka sa beranskih ulica pronađeno je obnaženo u koritu Lima, nadomak buvlje pijace u Beranama, u utorak oko 11 sati. Ubica je uhapšen nekoliko sati kasnije. On je u srijedu uz krivičnu prijavu predat višem državnom tužiocu u Bijelom Polju Nadi Bugarin, koji će mu bez ikakve sumnje, odrediti tužilačko zadržavanje od 72 sata i podneti zahtjev za određivanje istražnog pritvora do 30 dana.

izvor:agencije i http://www.ibalkan.net/

DA LI Crna Gora, postaje azil za bogate…

Vlada Crne Gore je na poslednjoj sjednici donijela odluku o sticanju crnogorskog Read more

Komentariši