RATNI ZLOČINAC I MEDIJSKI LJIGAVAC U AKCIJI: “Crnogorci su zapravo homoseksualci?”

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Crnogorski umjetnik i predstavnik na pjesmi Evrovizije 2017. Slavko Kalezić gostovao je u Jutarnjem programu televizije Happy koji vodi MIlomir Marić, zajedno sa predsjednikom SRS- a…

BEOGRAD:Srbija,Crna Gora, Vijesti…srijeda…17.10.2018… 12: 59…: RATNI ZLOČINAC I MEDIJSKI LJIGAVAC U AKCIJI: “Crnogorci su zapravo homoseksualci?”

Kalezić je promovisao svoju knjgu “Moja istina”, kada ga je ratni zločinac Šešelj pitao na kojem jeziku je pjevao na Evroviziji.

Slavko je odgovorio na engleskom, nakon čega je upitan zašto nije pjevao na srpskom. “Ili crnogorskom?”, uzvratio je Kalezić, da bi predsjednik SRS rekao:

“Kakvom crnogorskom? Šta ste po nacionalnosti? Crnogorac? Pa vi izmišljenoj naciji pripadate, zato i nemate svoj jezik nego morate na stranom.”

Čitaj još:   Šešelj, osuđeni ratni zločinac, renovirao kuću u Hrtkovcima, stavio haos natpis...

Kalezić je pokušao da uvede razgovor u normalne tokove sa voditeljicom Irinom Vukotić, ali Šešelj i Marić nisu odustajali.

Bjelopavlići su slavno srpsko pleme”, prokomentarisao je Šešelj kada je Kalezić rekao da je odatle porijekom…

Osuđeni ratni zločinac je upitao Slavka kada je shvatio da je feminista, dok je Marić dodao kako se u Srbiji takvi ljudi nazivaju drugačije.

“Šta ćeš kad ti ukinemo crnogorsku naciju? Šta ćeš onda da budeš?”, nastavio je Šešelj sa provokacijama, napominjući kako ga na Cetinju uvijek gađaju kamenjem. 

“Da li je tačno da su svi koji kažu da su Crnogorci zapravo homoseksualci”, rekao je Šešelj, na šta mu je Kalezić odgovorio naravno da nisu.

Čitaj još:   DA ČOVJEK NE POVJERUJE: ŠEŠELJ VIŠE NIJE ČETNIK- "Ja sam Bošnjak...''

Marić, koji bi morao biti neutralan u najmanju ruku, a kao domaćin i zaštititi gosta od nasrtaja ostrašćenog radikalskog vođe, dodao je: “To su evropski Crnogorci.”

Šešelj je kazao kako je Mariću lako jer često ide kod Mila Đukanovića, dok on nije bio u Crnoj Gori 20 godina.

“Ove teme su apsolutno dosadne”, rekao je Kalezić.

(SB/Kolektiv.me/Fos Media)  http://iBaylkan.net

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *