IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZAŠTITITE DJECU I POSLOVNI PROSTOR: Savjeti za maksimalnu bezbjednost…

Ukoliko želite da obezbjedite svoj dom, poslovni prostor, ili vašu djecu, imamo sjajnno rešenje za vas – kako da to uradite, brzo i jednostavno, a da sa druge strane bude efikasno, kvalitetno i pristupačno…

ISTANBUL: Regija, Zanimljivosti, Putovanja, Vijesti…srijeda…17.10.2018… 22: 59…:  ZAŠTITITE DJECU I POSLOVNI PROSTOR: Savjeti za maksimalnu bezbjednost…

Video nadzor je uvijek dobar izbor, te vam iz pomenutog razloga, otkrivamo jednostavan trik u obezbjeđivanju lične imovine.

IP Camera Wireless Smart WiFi Camera 360 je inovativna kamera, koja pruža maksimalnu bezbjednost, a vrlo je pristupačna!

Pruža 360 stepeni potpune pokrivenosti, te je savršena za praćenje i bezbjednost objekta. Ova sigurnosna kamera je rezolucije 1280*720, a podržava ios/android/apple/windows. Možete je koristiti i kao bebi monitor, kako biste pratili bebu bilo gdje i bilo kada…

Kamera posjeduje odličan noćni režim sa jako slabo uočljivim infrared crvenim diodama. Posjeduje zvučnk, tako da ima i dvosmjerni audio, pa preko nje možete komunicirati ukolko je potrebno. Ima ulaz za mikro SD karticu do 64 gigabajta.
 
Može da zumira, a dimenzija je: 14 x 12 x 11 cm…
Lider DNP- a Milan PIPUN Knežević: Dritan će ZBOG VISINE i FUNKCIJE noćas igrati centarfora i dati Srbiji gol u produžetku… (foto, video)

Nakon što se pred večerašnju utakmicu Crne Gore sa Srbijom Read more

Čitaj još:   POPLAVE U BIH Alarmantno: Od utapanja spasili dijete, evakuisano stanovništvo, uginulo 130 ovaca, stanovništvo zabrinuto... (foto)

Komentariši