IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HAOS Dim na auto- putu, gomila smrskanih vozila, jedna osoba stradala…

“Dim je bio takav da se nije videlo ništa na dva metra. Vozač u pikapu je usporio, ali je u njega udario šleper. ONDA JE Vozač kombija iz Beograda, koji je vozio laminat, je udario u šleper i stradao…”

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Vijesti: četvrtak…18.10.2018… 21: 21… HAOS Dim na auto- putu, gomila smrskanih vozila, jedna osoba stradala…

Na auto- putu Beograd– Niš kod Kragujevca došlo je do lančanog sudara tri teretna vozila, dva putnička, kombija i pikap vozila. Jedna osoba je poginula, a četiri su lakše povređene. Promet u smIJeru ka Nišu bio je obustavljen do 15.30, kada je jedna traka puštena u saobraćaj.

U sudaru su učestvovala tri teretna vozila, dva putnička automobila, kombi i pikap, a beogradski mediji navode da je do sudara došlo, jer su vozila uletjela u gust dim koji se nadvio nad putem, nakon što je neko zapalio nisko rastinje.

Hitna pomoć je jednu osobu prevezla u Klinički centar “Kragujevac”, međutim, bez znakova života. Četiri osobe su lakše povređene.

Jedan od mještana rekao je da je još u deset časova vidio da je njiva zapaljena. I dalje tinja vatra na nekoliko hektara u okolini auto- puta.

Čitaj još:   DAMIR Šehović: Dijelu većine ne odgovara dogovor Spajića i opozicije, ako uslovi za popis ne budu ispunjeni zna se što nam je činjeti... (foto)

Povodom saobraćajne nesreće na auto- putu kod Batočine, ministar Nebojša Stefanović je rekao da očekuje od pripadnika policije da što prije pronađu osobu koja je odgovorna za paljenje niskog rastinja pored auto-puta, što je najverovatnije uzrok teškog lančanog sudara.

Damir Okanović iz Komiteta za bezbjednost saobraćaja rekao je ranije da je krajnje vrijeme da MUP i Tužilaštvo krenu sa hapšenjem odgovornih za paljenje njiva, jer ugrožavaju bezbjednost. Oni ne čine prekršaje, već krivična dijela koja mogu dovesti do tragičnih posledica, ocijenio je Okanović.

Saobraćaj je bio obustavljen na dva kilometra od naplatne stanice Batočina, u smijeru od Beograda ka Nišu sve dok brza traka nije bila osposobljena za saobraćaj.

 

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši