JASTREBOVI, prijete Davoru Dragičeviću i grupi “Pravda za Davida”

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Jedan od jastrebova režima koji ovih dana prijete Davoru Dragičeviću i članovima grupe “Pravda za Davida” je i izvjesni Aljoša Nikšić Cvele iz Banjaluke, koji se na svom Facebook profilu pohvalio i ručnim raketnim bacačem “Zolja” u ličnom vlasništvu!!!

BANJA LUKA: BiH, Crna Hronika, Zanimljivosti, Vijesti…četvrtak…18.10.2018… 12: 59…: JASTREBOVI, prijete Davoru Dragičeviću i grupi “Pravda za Davida”

Kako to i priliči kukavicama, Aljoša Nikšić je vođi grupe “Pravda za Davida” Davoru Dragičeviću prijetio na Facebooku:

– Ti Davore Dragičeviću, čovječe koji ne žališ svoje dijete kao pravi pravoslavac, tebi se kunem da nećeš biti tu tog famoznog 14. novembra. Mogu samo da vam poručim, vama izdajicama srpskog roda, da u vrlo skoro vrijeme dolazimo na Trg mi, mi najzaslužniji za Republiku Srpsku.

I ti si Davore zaslužan, ali si se isto tako i posrao po RS i po svima nama. Ljudima su ginuli i po troje djece, ali nikad nisu psovali R. Srpsku i Pravoslavnu crkvu. Polako uspostavljam vezu sa svim patriotama da dođu na Trg Krajine na određen datum, a sa tim dolaze i naša djeca, majke, sestre, tetke, strine, stričevi, ujaci i da ne nabrajam dalje. Poješćemo nepravdu. – naveo je Nikšić u svojoj objavi na FB od 14. oktobra, koju je između ostalih, lajkovao i SNSD-ov Srđan Mazalica.
Nikšić, očito, ima i političke ambicije koje nikako da ostvari, ali zato ga u SNSD koriste za prljave poslove. Koliko jenaivan u svom “žrtvovanju” za SNSD, sam je priznao u jednoj od objava:

Čitaj još:   Vic dana UPOZORENJE NA OMOTU EU PUZZLA...

– Kad sam svojevremeno pitao predsjednika Dodika: “Zašto mi stalno ne dozvoljavate da se kandidujem za poslanika? Narod me voli,pokupio bih dosta glasova za stranku”, Dodik mi je odgovorio: “Zato što bi ti u predizbornoj šutnji na g***** progovorio”.

U svojoj galeriji fotografija Nikšić se pohvalio i zajedničkim fotkama sa predsjednikom RS i SNSD Miloradom Dodikom, premijerkom Željkom Cvijanović, gradonačelnikom Banjaluke Igorom Radojičićem, Srđanom Mazalicom i drugim funkcionerima SNSD-  a…

(SB /  Istinito) http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši