IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OKTOBAR NA PLUS 28 C, IDE PREOKRET: Miholjsko ljeto do kraja sedmice…

Od sredine dana prema večernjim satima postupno povećanje oblačnosti sa sjeverozapada zemlje prema istoku i jugu. U Hercegovini veći dio dana pretežno sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura zraka između 6 i 11°C, a dnevna između 17 i 28°C…

SARAJEVO: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, Putovanja, Vijesti…četvrtak…18.10.2018… 06: 09…: OKTOBAR NA PLUS 28 C, IDE PREOKRET: Miholjsko ljeto do kraja sedmice…

 Sredinom naredne sedmce očekuje se prelazak fronte preko naše zemlje koja će uvjetovati padavine ali i pad temperature zraka

četvrtak 18.10.2018.
Biometeorološke prilike su povoljne. Sunčano vrijeme i porast temperatura zraka ugodno će djelovati na većinu ljudi. Poteškoće kod osjetljivih osoba moguće su usljed hladnijeg i mjestimično maglovitog jutra u unutrašnjosti, a sa odmicanjem dana opšta slika će se poboljšati u cijeloj zemlji.

U petak u Bosni umjerena naoblaka. U Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura zraka između 6 i 10°C, a dnevna između 17 i 27°C.

Čitaj još:   Dr IVAN Vuković: Služenje tuđim interesima dolazi na naplatu u Rudniku uglja PLJEVLJA... (foto)

U subotu u Bosni veći dio dana umjerena naoblaka. U Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Naoblačenje sa zapada se očekuje u noći na nedjelju. Jutarnja temperatura zraka između 5 i 9°C, a dnevna između 15 i 27°C.

U nedjelju u većem dijelu zemlje oblačno. Djelomično vedro jedino na jugu. Rijetko u Bosni može pasti malo kiše. Jutarnja temperatura zraka 5 i 9°C, a dnevna između 10 i 23°C.

U ponedjeljak će pasti malo kiše, a u četvrtak stiže zahlađenje s maksimalnim temperaturama u Bosni od oko 7 stupnjeva Celzijusa.

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši