IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA, SPRIJEČEN BOMBAŠKI NAPAD: Policija uhapsila tri osobe!!!

Policija je na osnovu operativnih podataka, zaustavila automobil marke “audi” kotorskih tablica na putu Podgorica – Nikšić i u njemu pronašla eksplozivnu napravu…

PODGORICA:Crna Gora, Crna Hronika, Zanimljivosti, Vijesti…četvrtak…18.10.2018… 07: 59…: PODGORICA, SPRIJEČEN BOMBAŠKI NAPAD : Policija uhapsila tri osobe!!!

Prije tri dana policija prilikom kontrole jednog vozila pronašla bombu i uhapsila Igora Vukčevića (38) i Nemanju Milisavića (36) iz Podgorice, kao i Dragana Bakrača (35) iz Plužina tek danas se Uprava policije oglasila zvaničnim saopštenjem u kome je navela da je spriječila bombški napad na teritoriji Podgorice.

DAKLE Prilikom kontrole vozila kojim je upravljao Igor Vukčevića (38) iz Podgorice pronađena je ručna bomba M- 75 sa osiguračem.

“Sa Vukčević u vozilu na mjestu suvozača bio je Nemanja Milisavić. Sumnja se da su oni spremali bomaški napad u jednom naselju na području Podgorice. Brzom reakcijom policije oni su u toj namjeri sriječeni”, saopšteno je iz Uprave policije.

Tokom istrage o ovom slučaju utvrđeno je da su pronađenu bombu kupili kod Dragana Bakrača iz Plužina.

Čitaj još:   Zatvoren zoološki vrt iz kojeg je pobjeglo devet vukova... (foto, video)

Zajedničkim djelovanjem podgričke i danilovgradske policije pronađeno je vozilo marke “VW Polo” za koje je se sumnja da je predmet krivičnog djela krađa.

“O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac koji je naložio da se Vukčević, Milisavić i Bakrač uhapse, zbog sumnje da su počinili krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, dok će se vezano za pronađeno vozilo naknadno izjasniti o kvalifikaciji. Pronađeni predmeti biće upućeni u Forenzički centar radi vještačenja”, zaključuje se u saopštenju Uprave policije…

Izvor: CdM / http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

PODGORICA: Iz Crne Gore na hadž u Mekku otputovala 82 vjernika…

Buduće hadžije i hadžinice, ukupno njih 82, okupili su se Read more

Komentariši