IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA: MILO ĐUKANOVIĆ, odgovorio na provokacije, Da, taj sam!!!

MILO Đukanović je naveo da SPC proglašava izdajnikom svakog ko nije “slijepi poslušnik interesa ruskog imperijalizma, velikosrpskog nacionalizma i agresivnog svetosavlja koji promoviše SPC”…

PODGORICA: Crna Gora,Zanimljivosti, Vijesti: subota…20.10.2018… 17: 21… PODGORICA: MILO ĐUKANOVIĆ, odgovorio na provokacije, Da, taj sam!!!

“Izdajnikom čega? Izdajnikom njihovih interesa. Da, taj sam”, rekao je Đukanović.

MILO Đukanović je to rekao povodom izjave mitropolita Amfilohija da je “predsjednik Crne Gore, u borbi protiv ruskog imperijalizma postao ‘igračka’ u rukama zapadnoevropske, američke i NATO imperije”.

Đukanović kaže da se u sličnom kontekstu može protumačiti i izjava patrijarha srpskog Irineja, da je Crna Gora “historijski srpska zemlja – srpska Sparta”.

Crnogorski predshednik smatra da takve izjave služe da otežaju put Crne Gore ka emancipaciji i prihvatanju vrijednosti moderne Evrope.

Čitaj još:   VATRENI OBRAČUN: Pucali na policajce iz "audija" u pokretu i filmska potjera... (foto)

“Ovo su gluposti koje pokušavaju da ometu Crnu Goru na putu njene emancipacije i usvajanja standarda koji će nas učiniti sastavnim dijelom savremenog društva Evropske unije”, naveo je Đukanović…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši