PODGORICA: MILO ĐUKANOVIĆ, odgovorio na provokacije, Da, taj sam!!!

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

MILO Đukanović je naveo da SPC proglašava izdajnikom svakog ko nije “slijepi poslušnik interesa ruskog imperijalizma, velikosrpskog nacionalizma i agresivnog svetosavlja koji promoviše SPC”…

PODGORICA: Crna Gora,Zanimljivosti, Vijesti: subota…20.10.2018… 17: 21… PODGORICA: MILO ĐUKANOVIĆ, odgovorio na provokacije, Da, taj sam!!!

“Izdajnikom čega? Izdajnikom njihovih interesa. Da, taj sam”, rekao je Đukanović.

MILO Đukanović je to rekao povodom izjave mitropolita Amfilohija da je “predsjednik Crne Gore, u borbi protiv ruskog imperijalizma postao ‘igračka’ u rukama zapadnoevropske, američke i NATO imperije”.

Đukanović kaže da se u sličnom kontekstu može protumačiti i izjava patrijarha srpskog Irineja, da je Crna Gora “historijski srpska zemlja – srpska Sparta”.

Crnogorski predshednik smatra da takve izjave služe da otežaju put Crne Gore ka emancipaciji i prihvatanju vrijednosti moderne Evrope.

Čitaj još:   STRAVA: Preživjeli pada aviona o hororu koji su videli SVOJIM OČIMA... (foto i video)

“Ovo su gluposti koje pokušavaju da ometu Crnu Goru na putu njene emancipacije i usvajanja standarda koji će nas učiniti sastavnim dijelom savremenog društva Evropske unije”, naveo je Đukanović…

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši