Srbin,vozeći kamion, sudario se sa hrvatskim policajcima, stradao mladi policajac…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo 32- godišnji policajac Tomislav Hlevnjak, dok je njegov kolega zadobio teške i po život opasne povrede…

OSIJEK: Hrvatska, Crna Hronika, Putovanja,Zanimljivosti, Vijesti: subota…20.10.2018… 15: 21…Srbin,vozeći kamion, sudario se sa hrvatskim policajcima, stradao mladi policajac…

Srpski državljanin je vozeći kamion slovenačkih registarskih oznaka učestvovao u saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj…

JUTROS oko pet sati na cesti između Zmajevca i Batine došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo 32- godišnji policajac Tomislav Hlevnjak, a drugi, 40- godišnjak je ozlijeđen.

Kako je kratko javila PU osječko- baranjska, on je bio u policijskom kombiju koji se  sudario s kamionom.

Saobraćajna nesreća dogodila se između baranjskih mjesta Zmajevac i Batina oko 5.20, kada su se izravno sudarili kamion slovenskih registracija, kojeg je vozio 40-godišnji državljanin Srbije i kombi vozilo Ministarstva unutarnjih poslova RH, u kojem su se nalazila dva policajca.

Čitaj još:   TREBA ZNATI Koliko čokolade je dobro za zdravlje???

Od ozljeda zadobivenih u nesreći 32- godišnji policijski službenik je umro, a drugi je ozlijeđen te je prevezen u bolnicu, priopćila je policija.

Odmah nakon nesreće na mjesto događaja izašla je očevidna ekipa te načelnik PU osječko-baranjske i zamjenik državnog odvjetnika kako bi se utvrdile točne okolnosti uzroka nesreće.

Prema medijskim navodima policijsko vozilo u sudaru je posve uništeno…

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši