IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VAPAJ MAJKE BRANKE: DARKO Sine, nemoj da mi umreš…

PROGNOZA ZA OPORAVAK DARKA LAZIĆA VEOMA JE NEIZVJESNA! Nastradali Darko Lazić neće moći mjesecima na noge!!!

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika,Putovanja, Vijesti, srijeda…24.10.2018… 07: 30… VAPAJ MAJKE BRANKE: DARKO Sine, nemoj da mi umreš…

Darko, sine, nemoj da mi umreš! Samo da mi budeš dobro, djete moje- rekla je kroz suze Branka Lazić, majka poznatog pjevača Darka Lazića (47), kad je saznala da joj je sin u BMW Z4 sletio s puta i prevrnuo se na krov.

Lazić je u ovom udesu zadobio teške povrede, on se nalazi u komi i ljekari KBC Zemun bore se za njegov život. Kako saznajemo, Darko je najverovatnije pijan vozio automobil svog prijatelja, i to bez vozačke dozvole, koja mu je oduzeta prije šest godina.

– Darko trenutno diše na vještačka pluća. Njegov oporavak će trajati dugo, a on po nekim prognozama neće moći da stane na svoje noge oko pola godine. Sada je najbitnije da bude sve u redu i da se on izvuče, a njegovi najbliži će dati sve od sebe da on što je prije moguće stane na noge i da sve bude kako treba- otkrio je izvor blizak porodici Lazić.

Čitaj još:   CRNA GORA JE DOKAZALA: “Jasno se DISTANCIRA OD RATA I ZLOČINA... VUČIĆ preko ratnohuškačkih medija u Srbiji radi…”

Inače, kako smo nezvanično saznali, stanje Lazića trenutno je stabilizovano, ali lkekari nisu htkeli da daju dugoročne prognoze.

Lazić ima više povreda: polomljena mu je vilica, noga mu je ispala iz kuka, polomljena su mu rebra, ali i noga na više mijesta, saznajemo nezvanično.

Ljekari takođe otkrivaju da je nezahvalno prognozirati pjevačevo dalje stanje, ali i posledice ovog udesa! Ići će se korak po korak, a sazvan je i ljekarski konzilijum. Ipak, ljekari su uvjereni da će Lazić prevazići povrede koje je zadobio u stravičnom udesu…

http://iBalkan.net

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši