ČEDO JOVANOVIĆ: „Nisu Hrvati u takvom položaju zbog Komšića, a Dodik je direktna mera bede u…“ (VIDEO)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Govoreći o položaju hrvatskog naroda u BiH, Jovanović je kazao da oni nisu u takvom položaju zbog Željka Komšića…

BEOGRAD: Srbija, BiH, Zanimljivosti, Vijesti… četvrtak, 25.10.2018… 13: 43… ČEDO JOVANOVIĆ: „Nisu Hrvati u takvom položaju zbog Komšića, a Dodik je direktna mera bede u…“ (VIDEO)

Gostujući u emisiji „Večernji studio“, Čedomir Jovanović, srbijanski političar je govorio o položaju hrvatskog naroda u BiH, kazavi da oni nisu u takvom položaju zbog Željka Komšića…

„Oni su odlazili i u prethodne četiri godine. Nije hrvatski narod preko noći postao ugrožen“, te dodao: „Nije treći entitet pravljen u Dejtonu, jer je Hrvatska smatrala da joj cela Bosna pripada. Iz takve nesrećne Bosne, svi su krenuli da odlaze.“

Čitaj još:   SULEJMAN UGLJANIN U SARAJEVU, UZBURKAO DUHOVE: "Definisati Sandžak kao zasebni entitet, Bošnjaci Sandžaka doživljavaju BiH kao SVOJU NACIONALNU DRŽAVU..." (foto)

Kaže da razumije potrebu lidera hrvatskog HDZ-a Andreja Plenkovića da brani svoju partiju u BiH. „Ali ne postoji nijedna pristojna zemlja u svijetu koja želi da poistoveti narod sa strankom“, istakao je.

Jovanović je govorio i o Miloradu Dodiku, kazavši da je on „otelotvorenje političkog kameleonstva“.

Ističe da je Dodikov rezultat na izborima „direktna mera bede u kojem se nalazi narod u Republici Srpskoj“.

“Šta će se pamtiti? Kad psuje majku nekome na skupu u Gackom i kad u Trebinju kaže da oni koji ne glasaju za njega neće raditi posle izbora”, naveo je.

(Vijesti.ba/N1)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši