MALA LORENA, PREDOSJETILA: Sve vrijeme PLAČE i traži da vidi oca, DARKA…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

OGROMNA TUGA, MALA LORENA Traži da ga vidi. Trudimo se da budemo nasmejani pred njom. Ona je moj pametni BISER, sve shvata. Krijemo to od nje, nije pametno da sazna i šokira se, plačući kaže Milka Lazić…

STARS 27.10.2018. 22:28 h

ZEMUN: Regija, Putovanja, Vijesti, Zanimljivosti… subota, 27.10.2018… 22: 58… MALA LORENA, PREDOSJETILA: Sve vrijeme PLAČE i traži da vidi oca, DARKA…

Baka Darka Lazića, Milka teško podnosi činjenicu da se njen unuk bori za život poslije saobraćajne nesreće, koju je doživio u utorak ujutru nedaleko od svoje kuće u Brestaču.
 
Ona, kao i ciela porodica,Darkovi, prijatelji i kolege, vjeruje u njegov oporavak, a nadu joj daju vijesti da je i dva dana nakon što mu je izvađena slezena on bolje…

DARKO, Vezan za baku…

Baka Milka, za koju je pobjednik treće sezone „Zvezda Granda“ veoma vezan, kroz suze prvi put priča za medije. Ona je za medije ekskluzivno otkriva da njena praunuka, Darkova ćerka Lorena (4) predosjeća da se njenom tati nešto dogodilo.

Čitaj još:   DIGITALNI PASOŠI, DRONOVI, MUŠKI I ŽENSKI DANI: Praktične, ali i bizarne mjere za povratak u život... (foto)

Porodica Lazić svakodnevno obilazi folk zvijezdu,, mole se za njega i uzdaju u doktore i njihove prognoze da će mu biti bolje. Vjeruju i da je Darkov organizam jak i da će se izboriti sa svim povredama. I baka Milka vijeruje da će je njen unuk opet zagrliti i nasmejati joj se. Ali ona još uvijek nema snage da dođe u bolnicu i vidi ga.

– Najteže je za Lorenicu. Stalno plače za tatom jer ga ne viđa. Pita za njega, traži da ga vidi. Tačno osjeti da nešto nije u redu iako se svi trudimo da budemo nasmijani pred njom. Ona je moj anđeo pametni, već je velika i shvata. Krijemo to od nje, nije pametno da sazna i šokira se. Ana je stalno s njom i maksimalno joj je posvećena. Trudimo se svi da nadoknadimo Darkovo odsustvo- kroz jecaje kaže Darkova baka.

Milka je otkrila i da je njen unuk mnogo radio u poslednje vrijeme i uvjerena je da je to razlog što je imao saobraćajnu nesreću.

Čitaj još:   Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

– Teško je ovo. Jadničak, zaspao je za volanom i eto. Bio je umoran, radio je dva dana bez prestanka, sve to umori čovjeka. Takav život nije nimalo lak, trči tamo, trči vamo. Boli sve ovo. Sa svih strana je pritisak, ali šta ćemo. Njegovi otac i majka ne spavaju, zabrinuti su jako. Stalno čekaju nove informacije, dobre vijesti – završava baka, pošto više nije imala snage da priča o unuku koji se bori za život.

Inače, mještani Brestača već danima se okupljaju, gdje se zajedno se mole za Darkov oporavak…

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši