ŠOK, OGLASILA SE VJERENICA: Neću u Bijelu kuću, znam zašto me je Tramp zvao… (video)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Vjerenica ubijenog saudijskog novinara Džamala Kašogija, Hatidže Čengiz, odbila je poziv američkog predsjednika Donalda Trampa da dođe u Bijelu kuću, jer, kako je istakla, Tramp je pozvao s ciljem da pridobije javnost na svoju stranu…

ISTANBUL:Svijet, Crna Hronika, Vijesti, Zanimljivosti…nedelja, 28.10.2018… 09: 58… ŠOK, OGLASILA SE VJERENICA: Neću u Bijelu kuću, znam zašto me je Tramp zvao…

U televizijskom intervjuu, prvom od kako je njen verenik 2. oktobra ušao u konzulat Saudijske Arabije u Istanbulu odakle nije izašao, Hatidže Čengiz je rekla da je poziv Trampa “shvatila kao izjavu radi pridobijanja javnosti”, prenijela je agencija Rojters.

Hatidže je istakla da neće prihvatiti poziv sve dok SAD ne pokažu iskrene napore u rešavanju Kašogijevog ubistva i ne zatraže da se odgovorni dovedu pred lice pravde i kazne.

Čitaj još:   Prvo oglašavanje Mensurovog BRATA: Pozvao PRODUKCIJU da ga uključe... (foto)

Čengiz je ispričala da je Kašogi otišao u konzulat prvi put 28. septembra ali da je prilikom te posjete bio dobro tretiran.

Ona je rekla da je znala da je Kašogi sebi postavljao pitanja i imao sumnje da bi nešto moglo da mu se dogodi u konzulatu ali je vjerovao da neće biti uhapšen ili povređen u Turskoj.

“Mislio je da je Turska sigurna zemlja i ako bi bio zadržan i ispitivan, to bi se vrlo brzo razriješilo”, dodala je ona.

Turski predsjednik Redžep Tajip Erdogan u petak je zatražio od Saudijske Arabije da otkrije ko je naredio Kašogijevo ubistvo kao i mjesto gde je njegovo tjelo…

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši