IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ALBANSKA POLICIJA, UBILA GRKA: Traže ALBANSKU KRV, sve dovedeno do usijanja!!!

Albanski mediji su objavili da je ubijen Konstantinos Kacifas (35), koji je pucao iz “kalašnjikova” na albanske policajce koji su skidali zastavu…

ATINA: Regija, Crna Hronika, Vijesti, Zanimljivosti…ponedeljak, 29.10.2018… 07: 08…ALBANSKA POLICIJA, UBILA GRKA: Traže ALBANSKU KRV, sve dovedeno do usijanja!!!

Incident se odigrao dok je albansko selo Bularat, u kome većinom žive Grci, obelježavalo godišnjicu ulaska Grčke u Drugi svijetski rat, 28. oktobra 1940. godine, prenosi “Katimerini”.

Policija je dodala da je Kasifa poginuo u razmjeni vatre s policijom. Kasifa, poreklom Grk, rodjen je u Bularatu ali od skora živi u Atini.

Policija je otvorila istragu.

Kasifovi saborci, bijesni zbog smrti prijatelja, preplavili su društvene mreže prijetnjama i pozivaju na odmazdu. Albanski portali su objavili da su se prijatelji Kasifa na Fejsbuku zavjetovali da će ga krvavo osvetiti.

Čitaj još:   SVE BELVEDERSKE POBJEDE- Opšti crnogorski INAT i UJEDINJENJE...

Grčko Ministarstvo vanjskih poslova je istaklo da je “neprihvatljivo da je operacija rezultirala gubitkom ljudskog života”.

“Čekamo od albanskih vlasti puno objašnjenje uslova pod kojima je grčki građanin izgubio život i odmah ćemo preuzeti neophodne korake”, navodi se u saopštenju grčkog ministarstva.

Albansko Ministarstvo vanjskih poslova se oglasilo saopćenjem u kom “žali zbog neopravdane politizacije” ovog slučaja.

http://iBalkan.net

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši