IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

RASIM LJAJIĆ ODGOVORIO ŠEŠELJU: Apsurdno je da pravosnažno osuđeni RATNI ZLOČINAC optužuje mene, koji u životu nemam ni prijavu za saobraćajni prekršaj!

Poslanik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj optužio je danas potpredsjednika vlade Srbije i ministra Rasima Ljajića da je vođa jednog od narko kartela u Srbije, nakon čega su poslanici poslaničke grupe Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) napustili skupštinsku salu.

Apsurdno je da pravosnažno osuđeni ratni zločinac optužuje mene, koji za svoje 54 godine života nemam čak ni prijavu za saobraćajni prekršaj, izjavio je potpredsjednik Vlade Srbije Rasim Ljajić povodom niza uvreda koje je Vojislav Šešelj iznio na njegov račun.

Ljajić navodi da sve što su Šešelj i Zukorlić iznijeli na njegov račun mora dobiti epilog, da se dokaže ko laže a ko govori istinu, inače, kako kaže, njegov ostanak u Vladi Srbije gubi svaki smisao.

“Ovo je jedna od onih situacija koje liče na priču o psu i čovjeku, jer kada pas ujede čovjeka, vi ne možete da mu odgovorite tako što ćete ga ujesti”, istakao je Ljajić reagujući na ono što se dogodilo u Skupštini.

Čitaj još:   REIS, PORUČIO IRINEJU: "Svojim porukama unosite zebnju u srca drugih naroda u BiH..." (foto)

“Apsurdno je da pravosnažno osuđeni ratni zločinac optužuje mene, koji za svoje 54 godine života nemam čak ni prijavu za saobraćajni prekršaj”, ističe Ljajić.

On je pozvao ministra Stefanovića i sve službe, javne i tajne, civilne i vojne, da slobodno iznesu sve podatke koje imaju o njemu, ukoliko je, kaže, uradio bilo šta protivzakonito, a kamoli ono za šta ga “optužuje dvojac Zukorlić – Šešelj”.

izvor: agencije

Komentariši