IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HRVAT SLOMIO ONU STVAR, TOKOM SEKSA, PA TRAŽIO ODŠTETU…

Sve je počelo 2006. godine, kad je danas pokojni Splićanin doživio prelom polnog organa tokom seksualnog odnosa. Poslije toga više nije mogao da ima polne odnose…

SPLIT: Hrvatska, Crna Hronika, Putovanja, Vijesti… srijeda, 31.10.2018… 23: 59… HRVAT SLOMIO ONU STVAR, TOKOM SEKSA, PA TRAŽIO ODŠTETU…

Splitski Županijski sud poništio je odluku splitskog Opštinskog suda u do sada nezabelježenom slučaju koji će pravnike i ubuduće stavljati na muke.

Poslije 12 godina donijeta je presuda, ali je nesrećnik u međuvremenu UMRO!!!

Tri godine poslije toga tužio je osiguravajuću kuću kod koje je imao polisu životnog osiguranja s dopunskim osiguranjem od nezgode.

Bio je dodatno osiguran na iznos od 50.000 eura za slučaj trajnog invaliditeta, a u tužbi je tražio polovinu tog iznosa.

Čitaj još:   Ima MILIONE NA RAČUNU i poslije 24 godine braka se razvodi: Bivšoj supruzi ne želi da ostavi NI DINAR NA RAČUNU... (foto i video)

U procesu je osiguravajuće društvo tvrdilo da se ne radi o povredi koja je prouzrokovala invaliditet, nego o bolesti i da se osiguranik nije na vrijeme liječio.

Nesrećni Splićanin u međuvremenu je umro, a Opšinski sud je presudio u njegovu korist, da bi sad Županijski sud presudio sasvim suprotno…

iBalkan.net/ 24sata.hr

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši