BEOGRAD Fudbaleri prodavali stanove pokojnika, smislili pakleni plan!!!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

BILO ih je 11 članova kriminalne grupe, koja je na prevaru zaradila 30 miliona dinara, u pritvoru zadržano njih šestero…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Putovanja, Vijesti… petak, 02.11.2018… 08: 39…BEOGRAD Fudbaleri prodavali stanove pokojnika, smislili pakleni plan!!!

Specijalni sud u Beogradu odredio je pritvor do tri mjeseca šestorici osumnjičenih za prodaju praznih stanova u Beogradu uz lažnu dokumentaciju, dok je odbio predlog tužilaštva za pritvor jednog osumnjičenog. Kako mediji saznaje, među osumnjičenima su i dva fudbalera nižerazrednih klubova.

Portparolka suda Bojana Stanković precizirala je da je sudija za prethodni postupak Posebnog odeljenja za organizovani kriminal odredio pritvor osumnjičenima zbog opasnosti da će ometati istragu uticanjem na svjedoke. Istim rešenjem, odbijen je predlog Tužilaštva za organizovani kriminal za određivanje pritvora N. V. kao neosnovan.

Čitaj još:   BEOGRAD: BOMBAŠKI NAPAD, vozač "crnog" mercedesa, raznijet, policija blokirala SVE PRILAZE...

Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo je juče istragu protiv 11 osumnjičenih da su kao organizovana kriminalna grupa preprodavali prazne stanove u Beogradu i predložilo da se sedmorici osumnjičenih odredi pritvor. Naredba tužilaštva o sprovođenju istrage zbog krivičnih dijela udruživanja radi vršenja krivičnih dijela i prevare u saizvršilaštvu donijeta je protiv Zorana Rankovića (46), Aleksandra Lalića (41), Vladimira Milanovića (40), Gorana Đurđevića (52), Nikole Jolovića, Dragana Živkovića (31), Dragana Negovanovića (43), Petra Miščevića (47), Jožefa Pavlova (57), Nemanje Vučićevića i još jedne osobe koja je u bekstvu.

Poslije saslušanja, tužilac je predložio da se za sedam okrivljenih odredi pritvor, za dvojicu je predložio mijeru zabrane napuštanja boravišta, dok je Miščević pušten da se brani sa slobode bez mijera. Pritvor je određen za Rankovića, Lalića, Milanovića, Jolovića, Živkovića, Negovanovića.

Čitaj još:   SARAJEVO TUGA I NEVJERICA: Sanjin Sefić, osuđen na 14,5 godina...

Kako je saopštila policija, Ranković je osumnjičen da je tokom 2017. organizovao kriminalnu grupu koja je, koristeći stanove na teritoriji grada Beograda, čiji su vlasnici preminule osobe i Grad Beograd, a na osnovu falsifikovanih dokumenata, knjižila stanove u zemljišne knjige Republičkog geodetskog zavoda (RGZ) na nekog od pripadnika grupe ili na lica koja su povezana s grupom, a potom ih prodavala ispod njihove tržišne cijene…

.http://iBaalkan.net

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *