DARKO, IMA VELIKE BOLOVE: Pojavio se NOVI PROBLEM, može da mu bude KOBAN…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Zdravstveno stanje Darka Lazića i dalje je nepromenjeno. FOLKER, uprkos jakim sedativima, trpi velike bolove zbog povreda kostiju…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Putovanja, Vijesti… subota, 03.11.2018… 22: 39…DARKO, IMA VELIKE BOLOVE: Pojavio se NOVI PROBLEM, može da mu bude KOBAN…

Ljekari su odlučili i da ga stave na dijalizu. Tokom vikenda, Darko je pod budnim okom dežurne ljekarske ekipe KBC “Zemun”, a sve posjete svedene su na minimum.

– Na ovaj način željeli smo da pospješimo izbacivanje otrova i vode iz organizma – kažu lekari u KBC “Zemun”. – Pratimo njegovo stanje i neće biti nikakvih operativnih zahvata dok mu se telo malo ne oporavi, osim ukoliko ne bude životno ugrožen.

Čitaj još:   DARKO Ima jezive napade: Bacao, lomio sve oko sebe u bolnici...

SAME Posjete bolesniku svedene su na minimum, zbog virusa koji vladaju. I najmanja prehlada, kako se procjenjuje, mogla bi da ugrozi njegovo sadašnje zdravstveno stanje.

Konzilijum ortopeda iz “Banjice” pregledao je Darka u petak i ljekari su i dalje u dilemi da li da mu ugrade vještački kuk ili da pokušaju da saniraju postojeće iščašenje bez ugradnje proteze. Tek poslije te operacije Darku slijedi nova, kako bi mu ortopedi sanirali prelom butne kosti.

Podsjetimo, Darko Lazić je imao udes 23. oktobra na putu Subotište- Brestač…

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši