HOROR! ŽIVA SAHRANJENA, 11 DANA VRIŠTALA I ZAPOMAGALA IZ KOVČEGA(UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Tridesetsedmogodišnja Rosanhela Almeida dos Santos iz Brazila, za koju se vjerovalo da je umrla od septičkog šoka nakon dva srčana udara, greškom je sahranjena živa. Nakon 11 dana vriske, zapomaganja i svakog pokušaja da se izbavi odatle, ona je ipak preminula.


Rosanhela je u bolnici proglašena mrtvom 28. januara, a već sutradan je sahranjena. Ljudi koji žive u neposrednoj blizini groblja na kome je sahranjena, 9. februara javili su njenim rođacima da se iz groba čuju vriska i udarci.

Dok su oni stigli da otvore grob, Rosanhela je preminula. Njeno telo je bilo drugačije okrenuto i još uvek toplo, a imala je i povrede po glavi i rukama, za koje se pretpostavlja da su nastale prilikom pokušaja da izađe napolje.

Čitaj još:   JEZIVO:Pronađen obezglavljen leš, dijelovi tijela nedostaju, a policija sumnja da su pojedeni

Porodica vjeruje da je greškom proglašena mrtvom i zbog toga su incident prijavili policiji.

Njena sestra, Izamara Almeida rekla je da ne žele da optuže nijednog doktora, da ne žele da stvaraju nikakve probleme, ali i da je svakako nemoguće da neko i posle 11 dana bude topao kad ga izvade iz groba.

Policija je uzela izjave od članova porodice i drugih ljudi, a naveli su i da će ukoliko bude neophodno, Rasanhelino tijelo biti ponovo ekshumirano kako bi se utvrdilo šta se zaista dogodilo.

Portparol bolnice u kojoj je Rosanhela proglašena mrtvom, istakao je da će objezbediti sve potrebne informacije koje od njih budu tražili članovi porodice ili državni organi.

Čitaj još:   NIKOME NIŠTA NIJE JASNO: Pismo bh. državljanki iz Sirije???

Dejli mejl

Komentariši