HOROR! ŽIVA SAHRANJENA, 11 DANA VRIŠTALA I ZAPOMAGALA IZ KOVČEGA(UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Tridesetsedmogodišnja Rosanhela Almeida dos Santos iz Brazila, za koju se vjerovalo da je umrla od septičkog šoka nakon dva srčana udara, greškom je sahranjena živa. Nakon 11 dana vriske, zapomaganja i svakog pokušaja da se izbavi odatle, ona je ipak preminula.

Rosanhela je u bolnici proglašena mrtvom 28. januara, a već sutradan je sahranjena. Ljudi koji žive u neposrednoj blizini groblja na kome je sahranjena, 9. februara javili su njenim rođacima da se iz groba čuju vriska i udarci.

Dok su oni stigli da otvore grob, Rosanhela je preminula. Njeno telo je bilo drugačije okrenuto i još uvek toplo, a imala je i povrede po glavi i rukama, za koje se pretpostavlja da su nastale prilikom pokušaja da izađe napolje.

Čitaj još:   Amel Kurtić, osumnjičen za stradanje odbojkaša, ubio se, majci ostavio oproštajno pismo...

Porodica vjeruje da je greškom proglašena mrtvom i zbog toga su incident prijavili policiji.

Njena sestra, Izamara Almeida rekla je da ne žele da optuže nijednog doktora, da ne žele da stvaraju nikakve probleme, ali i da je svakako nemoguće da neko i posle 11 dana bude topao kad ga izvade iz groba.

Policija je uzela izjave od članova porodice i drugih ljudi, a naveli su i da će ukoliko bude neophodno, Rasanhelino tijelo biti ponovo ekshumirano kako bi se utvrdilo šta se zaista dogodilo.

Portparol bolnice u kojoj je Rosanhela proglašena mrtvom, istakao je da će objezbediti sve potrebne informacije koje od njih budu tražili članovi porodice ili državni organi.

Čitaj još:   POTRESNO: Nije ubio majku, ALI pucao u sebe...???

Dejli mejl

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši