IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DARKO LAZIĆ HITNO OPERISAN: Iz pluća mu izvukli 2 litre krvi! Upao i u APSTINENCIJALNU KRIZU

Darko Lazić hitno je operisan noćas u KBC Zemun i iz pluća mu je izvučeno dvije litre krvi, javili su beogradski mediji, ali, kako nezvanično saznajemo, nije bila u pitanju operacija nego intervencija izvlačenaj krvi iz plućnog krila i izvučeno mu je 2 l. krvi.

Takođe, nezvanično se saznaje iz izvora bliskih medicinarima u bolnici, Darko je upao u apstinencijalnu krizu. Prema ranijim Lazićevim izjavama medijima, od kojih nije ništa krio, on je povremeno konzumirao opijate, pa je moguće da je sada uslijedela kriza.

“Darko ima apstinencijalnu krizu zbog alkohola i droge, priznao je ljekarima da je koristio narkotike, u kriznim momentima traži da mu “donesu nešto”, rekao je ljekar iz KBC Zemun, a prenose beogradski mediji.

Lazić se tokom noći požalio da ne može da diše, pa su mu ljekari snimili pluća i videli zloslutnu senku na lijevom plućnom krilu, što je upućivalo na zaključak da se u plućima skuplja neka tečnost.

Čitaj još:   DRAGAN Bursać: Patrijarh PORFIRIJE NA ČUJE KRIK UBIJENE DJECE na tuzlanskoj Kapiji

Porodica je obavještena da operacija mora hitno da se obavi. Hirurzi su mu punktirali plućno tkivo i pronašli uzrok senke koja je Darku Laziću otežavala disanje. Iz plućne maramice izvučeno je čak dvije litre krvi!

Kako smo saznali, krvarenje je možda nastalo od naprezanja, budući da od petka pije lijek za iskašljavanje zbog sekreta koji se stvara od ležanja.

izvor: kurir.rs

Komentariši