IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

RADIKALI PONOVO NAPALI LJAJIĆA

Poslanici Srpske radikalne stranke ponovo su danas zatražili odgovor u Skupštini Srbije na pitanje da li se potpredsjednik Vlade Srbije i lider SDPS-a Rasim Ljajić nalazi na čelu narko-kartela u Novom Pazaru, a ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović  odgovarajući na optužbe radikala rekao je da protiv Ljajića nikada nije vođena ni istraga, niti je ikad suđen za to, i da je to činjenica.

Poslanica Srpske radikalne stranke Vjerica Radeta rekla je Stefanoviću da duguje informacije vezao za akciju iz 2011. godine kada je u Novom Pazaru zaplijenjeno 125 kilograma heroina.

Ona je rekla da je jedna od osumnjičenih bježeći od policije “izašao iz auta sa oružjem i rekao policiji da zovu Rasima Ljajića”.

Stefanović je kazao da što su lica uhapšena u toj akciji zbog trgovine narkotika osuđena na zatvorske kazne i da se protiv njih vodio javni sudski postupak u trenutku kada SNS nije bio na vlasti, i da na suđenju nijedan svjedok nije spomenuo Ljajićevo ime, niti bilo ko drugi u bilo kom obliku.

Čitaj još:   NASLEDNIK Amfilohija neće se birati u Crnoj Gori... (foto i video)

“Dakle ni policija, niti njihova odbrana, niti tužilaštvo, niti bilo ko u cjelom tužilačkom ili sudskom postupku”, istakao je Stefanović.

On je naglasio i da ne postoji bilo kakav osnov da MUP smatra da je Ljajić učinio bilo šta loše i negativno, za šta bi bio krivično gonjen.

izvor: agencija

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   PODGORICA- Protest ispred Vlade: Abazoviću– zaustavi se, svi koji glasaju za ovakav ugovor završiće u zatvoru i odgovarati za veleizdaju... (foto, video)

Komentariši