HOROR: ZAKLAO ŽENU, REKLA MU DA ĆE GA OSTAVITI…

Vladimir Pavlović (60) iz sela Crvena Jabuka kod Uba juče je nožem izmasakrirao suprugu Tamaru (41) u njihovoj kući, nakon čega je izašao u dvorište i objesio se o granu drveta.


Kako saznajemo, neposredno prije stravičnog zločina Tamara je saopštila Vladimiru da će ga napustiti zbog drugog čovjeka, poslije čega je on zgrabio nož iz kuhinje i nasrnuo na nju.

– Vladimir je u naletu ljubomore izgubio razum i nekoliko puta Tamaru izbo po grudima i vratu. Nesrećna žena je vrištala na sav glas i pokušavala da se otrgne i odbrani, ali nije uspjela. Ubrzo je pala na pod i nasmrt iskrvarila – kaže izvor blizak istrazi.

– Shvativši šta je uradio, uzeo je telefon, pozvao policiju i prijavio zločin. Međutim, dok je patrola došla, Vladimir je odlučio da presudi sebi. Izašao je u dvorište iza kuće i objesio se o granu drveta – dodaje naš sagovornik.
Kad su policijski službenici stigli na mjesto zločina, zatekli su teijla supružnika. Na mjestu ubistva i samoubistva obavljen je uviđaj kojim je rukovodio nadležni tužilac.

Čitaj još:   KOMŠIJE U ŠOKU: Sin ubio oca, a prije više od 20 godina i majku

Sused porodice Pavlović, koja se nedavno doselila u Crvenu Jabuku, kaže da je 15 minuta prije zločina video Vladimira, koji mu je mahao iz automobila.

– Zalivao sam cvijeće u bašti i video Vladimira kako maše iz vozila. Naravno, uzvratio sam srdačan pozdrav, ne sluteći šta će se kasnije dogoditi. Nakon izvjesnog vremena posetila me je jedna komšinica i rekla: “Jesi li čuo, Vlada ubio Tamaru!” Odmahnuo sam glavom, misleći da se komšinica šali. Istrčao sam iz kuće i krenuo ka Vladimirovom domu da provjerim šta se desilo.

Tada sam zatekao komšiju kako visi… Ubrzo je došla policija i svima zabranila pristup – priča za Kurir mještanin Crvene Jabuke.

Čitaj još:   ISTANBUL Rahat lokum- komfor za grlo sa Bosfora

izvor: agencije

Komentariši