KIŠA SE PREDOMISLILA, TEMPERATURE U PADU…

Prijepodne u Bosni magla. Jutarnja temperatura između 6 i 12°C, najviša dnevna do 22°C…


SARAJEVO:BiH, Putovanja, Vijesti… utorak, 06.11.2018… 09: 19…KIŠA SE PREDOMISLILA, TEMPERATURE U PADU…

Danas u Bosni i Hercegovini mala do umjerena pojava oblaka na nebu…

Sredinom i pred kraj sedmice prognozira se kiša, ali i blagi pad temperature zraka. Veće sume padavina očekuju se u jugozapadnim područjima. Očekivane temperature zraka i dalje će biti iznad prosječne vrijednosti za ovo doba godine

utorak 06.11.2018.
Biometeorološka prognoza je povoljna. Tegobe kod hroničnih bolesnika i meteoropata neće biti suviše izražene. Pojava magle u prijepodnevnim satima, u Bosni, kod osjetljivih osoba može uzrokovati manje probleme, stoga je preporučljivo biti oprezniji u ovom dijelu dana. Nakon toga, u cijeloj zemlji će biti ugodnije. 

U srijedu u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Od poslijepodnevnih sati očekuje se slaba kiša. Jutarnja temperatura između 5 i 13, a najviša dnevna temperatura zraka do 20°C.

Čitaj još:   STVARNO GODINE NISU VAŽNE: Bivši muž Tereze Kesovije ljubi 42 godine mlađu kao i Bebek, Kalember, Novković...

U četvrtak u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. U Bosni lokalno može pasti malo kiše. Jutarnja temperatura zraka između 6 i 12°C,  najviša dnevna između 12 i 17°C.

U petak većinom umjerena naoblaka. Jutarnja temperatura zraka između 4 i 11°C, a najviša dnevna između 12 i 17°C…

http://iBalan.net

Komentariši