IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HABIB, Dobija poziv na saslušanje…

Khabib Nurmagomedov dobit će poziv na saslušanje komisije Nevade zbog haosa koji je nastao nakon njegovog meča s Conorom McGregorom. No kaže da mu ne pada na pamet doći…

Mahačkali.: Degistan, Putovanja, Vijesti… ponedeljak, 12.11.2018… 08: 29… HABIB, Dobija poziv na saslušanje…

Ne smiruje se saga nakon jednog od najpraćenijih i najnabrijanijih mečeva u histotiji UFC- a, onog između HABIB- a HABIB, Dobija poziv na saslušanje…a i Conora McGregora. HABIB je pozvan na saslušanje komisije u Nevadi zbog meteža i opšte tučnjave koja je nastala nakon borbe u kojoj je Nurmagomedov pobijedio gušenjem u četvrtoj rundi.

– Žele da budem prisutan na tom saslušanju. Ja, naravno neću tamo doći. Jer ne mislim da sam kriv. Svi su vidjeli što se dogodilo prije i nakon borbe. Ja to nisam započeo. Samo sam završio ono što su oni započeli još prije borbe. Kaznit će inicijatora, ja sam sasvim nevin u ovoj situaciji. Da bi vam se sudilo, morate biti krivi – kaže Nurmagomedov.

Nurmagomedov odbija svaku pomisao na dolazak na saslušanje.

Čitaj još:   DIJASPORA

– Po mom mišljenju, ja nisam napravio ništa loše. Samo sam branio čast svoje porodice. Branio sam svoju religiju. Njima to možda ništa ne znači, ali meni su te stvari važne. Ako misle da moram ići na saslušanje u Vagas, u krivu su. Ja tamo ne planiram ići.

Dagestanac vjeruje da je nedužan i da su njegove reakcije nakon meča samo rezultat Conorovih provokacij

– Ako me žele kazniti, neka mi uzmu sav novac koji sam zaradio. I mogu mi zabraniti da se borim 10 godina. Nije bitno. Ja nikada neću otići tamo. Mogu donijeti bilo kakvu odluku, mene nije briga – kaže HABIB.

Ovakve izjave se zasigurno neće svidjeti UFC- ovom čelniku Dani Whiteu koji bi HABIB- u mogao odrezati drakonsku kaznu…

http://iBalkan.net

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši