IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVİ PAZAR: SUTRA U PENDİKU DOBRA İGRA U POBJEDNİČKOM RİTMU

Novi Pazar, pobjednik Kupa Srbije u konkurenciji odbojkaša, odigraće sutra (sreda, 14. novembar) drugi meč 1. kola Kupa CEV 2019. protiv crnogorskog Jedinstva Bemaks iz Bijelog Polja. Utakmica će se odigrati u dvorani Pendik u Novom Pazaru od 18.00 časova.

Povodom sutrašnje utakmice danas je održana i  PRESS konferencija gdje  prvi se obratio trener gostuju Darko Prebiračević, koji je rekao da njegova ekipa dolazi sa pristojnom prednosti u odnosu na sutrašnju utakmicu ali ne očekuju da će biti iole  lak meč.

-Dvorana Pendik i novopazarska publika su sigurno u cijelom regionu najvjernija i najača publika. Mnogo velikih ekipa je ovdje loše prošla, pa samim tim smo i svjesni koliko će biti teško ovdje igrati i dobiti utakmicu. Mi smo došli da igramo i da se borimo za prolaz u sledeće kolo. Rezultat od 3-1 nam daje za pravo da se nadamo ili da dobijemo dva seta ili da izborimo takozvani ”zlatni set”. Siguran sam da ćemo sutra dati sve od sebe a takodje sam siguran da će biti jako dobra utakmica- izjavio je trener Jedinstva Bemaks iz Bijelog Polja, Darko Prebiračević.

O sutrašnjoj utakmici i očekivanjima govorio je na konferenciji trener domaćih Hamza Zatrić.

-Kako sam i najavio na početku prvenstva o planovima OK Novi Pazar a vezano za takmičenje u Evropi, prvu utakmicu u Bijelom Polju su odigrali naši igrači koji i nemaju puno prilika da igraju kako u medjunardnom tako i domaćem prvenstvu. Tako će biti i najvjerovatnije  sutra. İmali smo nekoliko slabijih izdanja u poslednje vrijeme , morali smo mijenjati koncepciju igre zbog toga što smo se morali uigravati sa novim korektorom ali i povrede igrača. Sada smo kompletni i nadamo se da ćemo ući u jedan normalan ritam. Nakon nekog vremena svi igrači se vraćaju na svoja prirodna mjesta u timu i  vraćamo se u borbu za prva mjesta u na oba kolosjeka- domaće prvenstvo i KUP.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Drastičan skok broja zaraženih kovidom...

Vezano za sutrašnju utakmicu, definitivno je da očekujem veliku borbu oba tima i dobar meč. Siguran sam da će naša ekipa dati svoj maksimum a dobra igra garantuje i uspjeh. Naravno dobra igra će i prekinuti ovaj naš  malo lošiji start. Ekipa Bijelog Polja igrace mnogo rasterećenije zbog dobrog rezultata iz prve utakmice. Na nama je da pružimo dobru igru i da se vratimo u pobjednički ritam, rekao je na kraju trener Zatrić.

Nakon Zatrića domaćim medijima se obratio i Rudić Vladan igrač Jedinstva Bemaks iz Bijelog Polja, koji je rekao da ova ekipa Bijelog Polja je ove godine pored stranih igrača ima i nekoliko bjelopoljaca u svojim redovima. -Ekipa još nije maksimalno uigrana ali zajedno sa trenerom Darkom vrijedno radimo na tome. Naša želja je da vratimo formu i nastavimo pobjednički niz nakon duple krune u svojoj zemlji. Još nismo u željenoj formi ali znamo da mozemo. Ova utakmica u Novom Pazaru mnogo će nam značiti kako na domaćoj sceni tako i u Evropskoj. Biće izuzetno teško sutra a pogotovo ako dodje publika a znamo da je ovdje pokleklo mnogo eminentnih ekipa. Želja nam je odigramo mnogo bolje nego u prvoj utakmici iako smo pobjedili. Nadamo se da će sutra biti dobra utakmica i da će publika biti zadovoljna, rekao je na kraju Vladan Rudić.

Na kraju konferencije obratiı se i domaći igrač Samed Prušević. On je istakao da u sutrašnjoj utakmici očekuje mnogo bolju igru i sa mnogo više žara jer će priliku da zaigraju dobiti domaći igrači iz Novog Pazara pa samim tim i očekujem veliki broj gledalaca u dvorani Pendik.

Čitaj još:   Uhapšen vozač kamiona iz Novog Pazara na Kosovu...

Trijumf protiv Jedinstva doneo bi Novom Pazaru plasman u šesnaestinu finala (28. novembar i 5. decembar) Kupa CEV 2019. i dvomeč protiv ruskog Kuzbasa iz Kemerova. U prvom meču, odigranom u Bijelom Polju, Jedinstvo je pobedilo Novi Pazar sa 3:1 (18:25, 25:21, 26:24, 25:23).

 Prilog priredio:Senad Senko Župljanin

http://www.ibalkan.net/

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Komentariši