PIROMAN: Htio da ukrade auto, kad nije uspio, zapalio ih više na parkingu… VIDEO

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

U dva požara u Zagrebu Ravnicama izgorela su četiri automobila, a oštećena su još četiri…

ZAGREB:Regija, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti… srijeda, 14.11.2018… 06: 59…PIROMAN: Htio da ukrade auto, kad nije uspio, zapalio ih više na parkingu… VIDEO

Policija je javila kako je do požara na VW T-Rocu u Ravnicama došlo iz zasad nepoznatog razloga. Ozlijeđenih nije bilo. Više informacija znat će se nakon očevida koji je u toku…

U dva požara oko 4.40 sati na zagrebačkim Ravnicama u Albrechtovoj ulici kod broja 28, izgorjela su četiri auta – Audi A4, Opel Astra, VW Polo i VW T-Roc. Nagorjelo je još njih četiri – Renault Scenic, Renault Modus, Škoda Octavia i Toyota Yaris.

Čitaj još:   ZAGREB Ako ''kockasti'' pobjede u Moskvi, ponedeljak poslije finala neradni dan...

Neslužbeno se doznaje da je barem jedan od ovih požara podmetnut. Navodno su automobile zapalili lopovi koji su u njih pokušali provaliti, a kako nisu uspjeli, podmetnuli su požare.

POGLEDAJTE VIDEO

Istražitelji pretpostavljaju da su požari namjerno izazvani jer su automobili gorjeli u isto vrijeme u dva reda odvojena više od deset metara. Prvi požar navodno je krenuo od T- Roca.

“Probudila nas je eksplozija. Kad smo došli do prozora, čuli smo drugu i treću. Videli smo kako vatrogasci dolaze na parking. Brzo su sprečili da se proširi na ostale automobile”, kažu stanari.

Bliski stanari kažu da su ih po noći probudile detonacije…

Očevid i dalje traje…

Čitaj još:   ZAGREB: STIPE MESIĆ, PODRŽAVA IZBOR KOMŠIĆA...

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši