IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SARAJEVO: PUCNJAVA, ispred teretane, upucan muškarac, ljekari mu se bore za život…

U sarajevskom naselju Stup večeras je došlo do pucnjave u kojoj je, kako prenose mediji, ranjen jedan muškarac…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti… srijeda, 14.11.2018… 20: 39… SARAJEVO: PUCNJAVA, ispred teretane, upucan muškarac, ljekari mu se bore za život…

U sarajevskom naselju Stup večeras je došlo do pucnjave u kojoj je ranjen jedan muškarac. Do vatrenog obračuna došlo je  ispred jedne teretane, a osobu koja je ranjena zbrinula je ekipa Hitne pomoći.

Kako saznajemo muškarca je pogodio najmanje jedan hitac koji je ispaljen najvjerovatnije iz pištolja. Na licu mjesta su brojne policijske patrole. Za napadačem se traga.

‘U 18.15 u ulici Džemala Bijedića došlo je do upotrebe vatrenog oružja. Jedno lice je zadobilo povrede. Stepen povreda se utvrđuje”, kazala je Suvada Kuldija, portparolka MUP-a KS.

Ovo je treća pucnjava u Sarajevu u posljednjih mjesec dana. Jedna osoba je ranjena 14. oktobra u naselju Vraca. Ranjeni muškarac je zadobio lakše povrede, a napadač je pobjegao sa mjesta događaja.

Čitaj još:   SAMO DA NAM BUDE VEDRO! Očekuje nas fenomenalan NEBESKI SPEKTAKL!!!

Slučaj koji je uznemirio cijelu Bosnu i Hercegovinu, a u kojem su život izgubii policajci Adis Šehović i Davor Vujnović dogodio se 26. oktobra.

Na policajce su pucali automafijaši koji su u tom trenutku pokušali da ukradu automobil gol 6 hrvatskih registarskih oznaka. Napadač, ili više njih, na Šehovića i Vujinovića su bez ikakvog upozorenja pucali iz automatske puške pri čemu je Šehović ubijen na mjestu a Vujinović je usljed teških povreda umro u bolnici…

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši