IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BiH mediji: Mamić pobjegao u Emirate, on negira, “U Međugorju sam”…

Kontaktirali smo advokata braće Mamić, Veljka Miljevića, no on nam nije mogao potvrditi ovu informaciju. Pokušali smo doći i do Zdravka Mamića, ali bio nam je nedostupan…

SARAJEVO: BiH,Sport, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti… četvrtak, 15.11.2018… 05: 59…BiH mediji : Mamić pobjegao u Emirate, on negira, “U Međugorju sam”…

Mamić je nepravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora zbog izvlačenja oko 116 milijuna kuna iz Dinama, a neposredno uoči izricanja te presude on je otišao u Bosnu i Hercegovinu te danas živi u Međugorju.

Za njim raspisana tjeralica, izručenje Hrvatskoj je izbjegao zahvaljujući činjenici da je rođen u BiH pa po toj osnovi ima dvojno državljanstvo koja ga trenutačno štiti od zatvora.

BIH portal Dnevnik.ba objavio je da je Zdravko Mamić pobjegao iz BiH u Ujedinjene Arapske Emirate. Pozivali su se na izvor blizak obitelji. Po njega je, kako pišu, došao brat Zoran.

Istu informaciju na svom je Twitteru objavio novinar N1 Hrvoje Krešić.

Neslužbeno: Zdravko Mamić više nije u BiH, najvjerojatnije je danas sa mostarske zračne luke poletio za Ujedinjene Arapske Emirate”, napisao je Krešić.

 Mamić je demantirao da je napustio BiH.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 12. april 2022. godine

“Nije to točno, evo me u Međugorju, nigdje nisam pobjegao. Točno je samo da je moj brat Zoran bio kod mene u posjeti i vratio se u Emirate, gdje i radi”, rekao je Mamić za nrkr od portala dodao, kako se radi o budalaštinama.

Zdravko Rajić, Mamićev advotak,je demantovao da se njegov klijent nalazi u bijegu.

“Sjedim s njim na kafi”, rekao je Raji. No, nije nam dao Mamića na telefon jer je, kako nam je kazao, jako uzbuđen zbog lažnih objava.

“Nije ni čudo da vam se on sam ne želi javiti zbog hrpe lažnih informacija koje su danas objavljene, a sve je krenulo, pretpostavljam, nakon što je ustanovljeno da je Zoran bio u posjeti kod svog brata Zdravka”, kaže Rajić…

“Mamić nije planirao bijeg u 17 sati kako je objavljeno, niti je ikakav tim sudjelovao u organizaciji bijega”,godaje da se Mamić nakon ovih objava osjeća loše…

izvor agencije

VIC DANA: Pitao komšinicu da mu pozajmi auto, odgovor ga ostavio bez teksta… (foto)

Đuro upitao zgodnu komšinicu sa Dorćola: BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, petak, Read more

ŠOK- Mima KARADŽIĆ priznao: “VARAO SAM TURISTE KAO NEZREO MOMČIĆ”… (foto)

Milutin Mima Karadžić jedan je od naših najpoznatijih glumaca, a Read more

Komentariši