IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MESUT OZIL: Odbio mega ponudu, da postane najplaćeniji igrač na planeti…

Njemac, turskog porijekla po svaku cijenu je želio da ostane u LONDON- u, tj u Arsenalu…

LONDON: Svijet, Sport, Fudbal, Zanimljivosti, Vijesti… petak, 16.11.2018… 09: 39… MESUT OZIL: Odbio mega ponudu, da postane najplaćeniji igrač na planeti…

Menadžer Mesuta Ozila izjavio je za Bild da je njegov štićenik prošle zime odbio “mega ponudu” iz Azije da postane najplaćeniji fudbaler planete! Ekut Sogut kaže da je njemački internacionalac tu ponudu imao na stolu prije nego što je odlučio da produži ugovor sa Arsenalom 1. februara, ali da se nijednog momenta nije dvoumio.
“Imali smo zaista ludu ponudu, lude cifre. Ali novac nikada nije bio na prvom mjestu za Mesuta”.

Mesut Ozil će potom postati najplaćeniji igrač u historiji Arsenala sa 400.000 eura nedeljno, međutim to je bukvalno “kikiriki” u odnosu na ono što su nudili Azijati. Vrlo vuerovatno Kinezi. Jer radi se o sumi od 1.150.000 evua na nedeljnom nivou, iliti nešto više od 55.000.000 eura godišnje?!

Čitaj još:   PODGORICA: Predsjedništvo DPS- a raspravljalo o modalitetima rješavanja političke krize... (foto)

“Bili smo slobodni da pregovaramo s drugim klubovima, jer Mesutu je isticao ugovor kroz šest mueseci. Ipak, odlučilo je njegovo srce. Reako mi je da voli Arsenal, da hoće da ostane. I ostao je. Naravno da novac igra veliku ulogu u modernom fudbalu, ali važne su i neke ljudske osobine”, podvukao je Sogut.

Mesut Ozil dugo je bio na meti kritika i u klubu i u reprezentaciji, od koje se poslije Mundijala i oprostio, međutim ove sezone igra vrlo dobro i na putu je da se vrati u prepoznatljivu formu. Na 12 utakmica postigao je četiri gola i zabelježio jednu asistenciju…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

Komentariši