IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ALARM, DJECA UMIRU OD DROGE, KRIMINALCI TUKU, UBIJAJU I TERORIŠU…

ALARM, DJECA UMIRU OD DROGE, KRIMINALCI TUKU, UBIJAJU I TERORIŠU…

Dva grada u kandžama kriminalnih grupa…građani mole državu da ih zaštiti, žive u strahu, traže da ih MUP zaštiti…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti… nedelja, 18.11.2018… 19: 49…ALARM, DJECA UMIRU OD DROGE, KRIMINALCI TUKU, UBIJAJU I TERORIŠU…

Bezbjednosna situacija u Kragujevcu i Aranđelovcu nikada nije bila gora, oba grada su u kandžama kriminalnih grupa, a droga i nasilje su na svakom koraku i tome se mora stati na put, tvrde sagovornici printanih medija, nakon tragičnih događaja u ovim gradovima.

Česti obračuni lokalnih bandi, pucnjave, ubistva, tuče i i stradanje mladih od narkotika punili su proteklih mjeseci stupce crne hronike vijestima iz Kragujevca i Aranđelovca.

– U martu je isplivao snimak brutalnog napada u prepunom kafiću u Aranđelovcu. V. P (35) sumnjiči se da je sa još nekoliko prijatelja napao i pretukao sugrađane N. G (31) i S. R. (36). Naočigled brojnih gostiju, među kojima su bile i majke sa djecom, u brutalnoj tuči potezao se i pištolj, koji je pao pored šanka. Ovaj događaj uznemirio je javnost – kaže naš izvor upućen u dešavanja u ova dva grada i dodaje:

Čitaj još:   ALARM, SVI U STRAHU: Novi slučaj koronavirusa u školama, CIJELI RAZRED U IZOLACIJI... (foto)

– Početkom novembra usledio je novi šok za Aranđelovčane. Petnaestogodišnja djevojčica preminula je nakon što je uzela tabletu ekstazija, a diler koji joj je prodao drogu je uhapšen. Nakon ove tragedije uslijedili su protesti građana koji žele da upozore na narko- bande koje haraju gradom…

U Kragujevcu se od maja dogodilo nekoliko incidenata, a građani najviše strahuju od dva kriminalna klana.

– Filip Kostić (26), fudbaler Hamburga i reprezentacije Srbije, i njegov brat napadnuti su u maju u jednom kragujevačkom noćnom klubu, kada je došla grupa mladića koja je poznata po nasilničkom ponašanju. Filipov brat (33) teško je povređen. Četvorica napadača su uhapšena, ali su nakon saslušanja puštena – priča naš sagovornik.

Crna serija u ovom gradu nastavila se u septembru ubistvom MMA borca Radoša Joksimovića (27). Policija je uhapsila Aleksu M. (21) zbog sumnje da je sa motora upucao Radoša.

Prema riječima izvora koje imaju mediji, na području koje pokriva PU Kragujevac u proteklih šest mjeseci došlo je do eskalacije nasilja, zbog čega građani strahuju za bezbjednost…

Čitaj još:   VIC DANA: Žena prevarila Batmena, a onda se on u očaju sjetio pjesme Dine Merlina… (foto, video)

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši