ALARM, DJECA UMIRU OD DROGE, KRIMINALCI TUKU, UBIJAJU I TERORIŠU…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ALARM, DJECA UMIRU OD DROGE, KRIMINALCI TUKU, UBIJAJU I TERORIŠU…

Dva grada u kandžama kriminalnih grupa…građani mole državu da ih zaštiti, žive u strahu, traže da ih MUP zaštiti…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti… nedelja, 18.11.2018… 19: 49…ALARM, DJECA UMIRU OD DROGE, KRIMINALCI TUKU, UBIJAJU I TERORIŠU…

Bezbjednosna situacija u Kragujevcu i Aranđelovcu nikada nije bila gora, oba grada su u kandžama kriminalnih grupa, a droga i nasilje su na svakom koraku i tome se mora stati na put, tvrde sagovornici printanih medija, nakon tragičnih događaja u ovim gradovima.

Česti obračuni lokalnih bandi, pucnjave, ubistva, tuče i i stradanje mladih od narkotika punili su proteklih mjeseci stupce crne hronike vijestima iz Kragujevca i Aranđelovca.

– U martu je isplivao snimak brutalnog napada u prepunom kafiću u Aranđelovcu. V. P (35) sumnjiči se da je sa još nekoliko prijatelja napao i pretukao sugrađane N. G (31) i S. R. (36). Naočigled brojnih gostiju, među kojima su bile i majke sa djecom, u brutalnoj tuči potezao se i pištolj, koji je pao pored šanka. Ovaj događaj uznemirio je javnost – kaže naš izvor upućen u dešavanja u ova dva grada i dodaje:

Čitaj još:   Tužilac, potvrdio Sinđelić je u Crnoj Gori: Traži politički azil...

– Početkom novembra usledio je novi šok za Aranđelovčane. Petnaestogodišnja djevojčica preminula je nakon što je uzela tabletu ekstazija, a diler koji joj je prodao drogu je uhapšen. Nakon ove tragedije uslijedili su protesti građana koji žele da upozore na narko- bande koje haraju gradom…

U Kragujevcu se od maja dogodilo nekoliko incidenata, a građani najviše strahuju od dva kriminalna klana.

– Filip Kostić (26), fudbaler Hamburga i reprezentacije Srbije, i njegov brat napadnuti su u maju u jednom kragujevačkom noćnom klubu, kada je došla grupa mladića koja je poznata po nasilničkom ponašanju. Filipov brat (33) teško je povređen. Četvorica napadača su uhapšena, ali su nakon saslušanja puštena – priča naš sagovornik.

Crna serija u ovom gradu nastavila se u septembru ubistvom MMA borca Radoša Joksimovića (27). Policija je uhapsila Aleksu M. (21) zbog sumnje da je sa motora upucao Radoša.

Čitaj još:   Erdogan, dužnost svake časne države je da podrži borbu za oslobađanje okupirane teritorije... (foto i video)

Prema riječima izvora koje imaju mediji, na području koje pokriva PU Kragujevac u proteklih šest mjeseci došlo je do eskalacije nasilja, zbog čega građani strahuju za bezbjednost…

http://iBalkan.net

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *