SIN RATNOG ZLOČINCA, SE OSILIO: “Nokautirću HABIBA…”

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

HABIB Nurmagomedov zasluženo uživa nakon velikog trijumfa nad Conorom McGregorom. HABIB je i dalje u centru svih svijetskih zbivanja i pažnje, u proteklom periodu boravio je u humanitarnom radu u Africi…

ISTANBUL: Regija, Sport,  Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti, ponedeljak…19.11.2018… 16: 19… SIN RATNOG ZLOČINCA, SE OSILIO: “Nokautirću HABIBA…”

Mnogi bi željeli borbu s jednim od najatraktivnijih boraca današnjice, pa i Veljko Ražnatović. Sin zločinca Željka Ražnatovića Arkana nedavno je vjerio svoju djevojku Bogdanu Rodić (23), ispoštovao je sve običaje, a nakon što je kleknuo na ruku svoje izabranice stavio je skupocijeni prsten.

Par je u vezi devet mjeseci i očito su to odlučili krunisati brakom, a mlada brineta važi za pravu ljepoticu. Veljko je obećao da će se dokazati svojoj djevojci i budućoj supruzi tako što će javno nokautirati nikog drugog do UFC prvaka HABIB- a.

Čitaj još:   ŠOK: Naučnici tvrde, da je čovečanstvo, dostiglo maksimum, evo šta nas čeka... (video)

“Obrukat ću ga, on misli da je neki borac, ali ću dokazati da sam ja broj jedan. Za kratko vreme postigao sam veoma dobre rezultate i nadam se pobedi za koju godinu”, poručio je Veljko.

NARAVNO, Ipak, je neizvodljivo i  zaista je teško da Arkanov sin ikada dođe u priliku da se bori u kavezu s velikim šampionom…

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši