IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VRIJEME U BIH: MIJENJA SE, SA LOŠEGA NA GORE…

Kiša se u jutarnjim satima očekuje u Hercegovini, istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne. Jutarnja temperatura zraka između 2 i 7 C, na jugu do 11, a najviša dnevna temperatura između 4 i 16 stupnjeva C…

SARAJEVO: BiH,Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti, srijeda…21.11.2018… 05: 59…VRIJEME U BIH: MIJENJA SE, SA LOŠEGA NA GORE…

U BiH će danas biti oblačno sa kišom, saopštio je Federalni hidrometeorološki zavod u Sarajevu. Na planinama i na istoku zemlje snijeg.

srijeda 21.11.2018.
Uz nešto povoljnije biometeorološke prilike i stabilnije vrijeme, hronični bolesnici i meteoropati trebali bi osjetiti djelimično olakšanje. Moguće je duže zadržavanje naoblake i slabije padavine u cijeloj zemlji, a u drugom dijelu dana na jugozapadu i u Hercegovini će biti ugodnije. Poželjno je posvetiti pažnju adekvatnom odijevanju.

U četvrtak u većem dijelu Bosne oblačno vrijeme. U jutarnjim satima i prijepodne, u Krajini može pasti i malo kiše. Tokom dana smanjenje oblačnosti u Hercegovini i na jugozapadu. Jutarnja temperatura zraka između 2 i 7, na jugu do 11, a najviša dnevna između 5 i 16 stupnjeva.

Čitaj još:   SKANDALOZNA PROVOKACIJA IZ BANJA LUKE: Ljubiša ĆOSIĆ, poslao “poklon” za neustavni 9. januar gradonačelnici Sarajeva... (foto)

U petak u većem dijelu Bosne pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini i na jugozapadu Bosne umjerena oblačnost. Jutarnja temperatura između 1 i 5, na jugu do 8, a najviša dnevna temperatura između 5 i 16 stupnjeva.

U subotu u Bosni i Hercegovini umjereno oblačno vrijeme. Tokom dana postupno povećanje oblačnosti. Jutarnja temperatura zraka između 1 i 5, na jugu do 10, a najviša dnevna između 8 i 16 stupnjeva Celzijusa.

http://iBalkan.net

VRIJEME U BIH Kiša, pljuskovi i grmljavina na Bjelašnici +1 C…

U Sarajevu prije podne malo do umjereno oblačno i sunčano Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši