Darka posjećuje hodža iz Novog Pazara u bolnici: Istjeruje mu…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pjevač Darko Lazić, koji se već 29 dana oporavlja od stravičnog udesa, danima je u teškom psihičkom stanju zbog apstinencijalne krize izazvane ranijim konzumiranjem narkotika.

Kako Srpski telegraf saznaje, Darkovi roditelji Milan i Branka doveli su u KBC Zemun, gdje se pjevač trenutno nalazi na intenzivnoj njezi, hodžu Nedžada Mehmedovića iz Novog Pazara kako bi njihovog sina pomoću ritualnog iscjeljenja izvukao iz kandži narkomanije.

– Darkovi roditelji prolaze pakao već skoro mjesec dana, a budući da nisu znali kako sina da izvuku iz pakla apstinencijalne krize, u kojoj se našao, odlučili su da dovedu hodžu. U pitanju je poznati imam Nedžad Mehmedović iz Novog Pazara, sa kojim je Lazić već imao kontakt prije godinu i po dana. Tada je Lazić samo želio da se upozna sa čovjekom koji je mnogima pomogao, a Branka i Milan su sada kontaktirali s njim kako bi iz njihovog sina istjerao džine i sihire, odnosno zle demone za koje su sigurni da ga zaposjeli – tvrdi dobro obaviješteni izvor i dodaje da je Darko već prošao kroz neke od postupaka iscjeljenja.

Čitaj još:   Darko, plakao i molio ljekare, evo šta se dogodilo...

– Imam je Kur'anom liječio Lazića i molio se za spas njegove duše. Darko se nakon obreda osjećao bolje, a Mehmedović je uvjerio pjevača i njegovu porodicu da će se njegova duša spasti nakon što mu uskoro donese hodžin zapis koji će Lazić uvijek morati da nosi sa sobom – otkriva izvor i konstatuje da je hodža, nakon što je pročitao molitvu za Lazića, otkrio pjevaču i njegovoj porodici šta je razlog stanja u kome se on našao.

– Mehmedović je odmah poslije čitanja Kur'ana uvjerio Darka i njegove roditelje da je na Lazića bačena crna magija. On je ispričao da su Darka zaposjeli džini i sihiri, koje je pjevaču poslala neka osoba koja se time bavi. Kako hodža tvrdi, Darko je godinama upleten u magiju iza koje stoji osoba koja je ozbiljno riješila da mu uništi karijeru i porodicu – zaključio je izvor.

Čitaj još:   Atletski stadion na HADŽETU medju najboljim na Balkanu

izvor: agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *