IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OD SRIJEDE I DO MINUS 15: Čeka nas OSJETNO ZAHLAĐENJE, ledena kiša, snijeg i košava…

Za samo jedan dan temperatura će pasti i do 15 stepeni C… Danas pretežno oblačno vrijeme s kišom u većini područja…

SARAJEVO: BiH, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti, ponedeljak…26.11.2018… 09: 13…OD SRIJEDE I DO MINUS 15: Čeka nas OSJETNO ZAHLAĐENJE, ledena kiša, snijeg i košava…

Ponegdje uz kišu moguća je i grmljavina. Poslijepodne prestanak padavina u Krajini i Posavini. Jutarnja temperatura zraka od 3 do 13, a najviša dnevna od 8 do 15 stupnjeva.

ponedjeljak 26.11.2018.
Biometeorološka prognoza je nepovoljna. Prolazak ciklone iznad naše zemlje, kod osjetljivih osoba će uzrokovati jačanje tegoba. Moguće su reakcije na promjenu u vidu glavobolje, reumatskih i bolova na mjestima ozljeda, promjene raspoloženja, nesanice. Preporučljivo je umanjiti aktivnosti. 

 U utorak u Bosni pretežno oblačno vrijeme. Prijepodne kiša u sjevernim i sjeverozapadnim djelovima, a poslijepodne slaba kiša u nižim područjima centralne, istočne i jugoistočne Bosne, a u višim područjima susnježica i snijeg. Tokom dana pad temperature zraka, kiša će u zapadnim i sjeverozapadnim područjima postupno prelaziti u susnježicu i snijeg. U večernjim satima ili u noći sa utorka na srijedu i u nižim područjima Bosne se očekuje snijeg ili susnježica. U Hercegovini prijepodne oblačno vrijeme, a tokom poslijepodneva očekuje se naoblačenje praćeno kišom. Temperature zraka od -1 do 10 stupnjeva.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 18. mart 2024. godine

U srijedu pretežno oblačno vrijeme sa susnježicom i snijegom u centralnim i istočnim područjima, a u Hercegovni mjestimično sa slabom kišom. Poslijepodne, postupan prestanak padavina. Temperature zraka od -3 do 3, na jugu do 8 stupnjeva.

U četvrtak u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U centralnim i istočnim područjima uz nešto više oblačnosti može pasti i malo snijega ili susnježica. Tokom dana prestanak padavina. U Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od -7  do 4, a najviša dnevna na jugu do 10 stupnjeva.

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši