BANJA LUKA: “Dodiku prijećeno smrću zbog zastave RS- a u Predsjedništvu BiH”

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Kako je saopšteno, preduzimaju se mjere i radnje iz njihove nadležnosti, s ciljem otkrivanja počinilaca i utvrđivanja elemenata ovog krivičnog djela…

BANJA LUKA: BiH, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti, utorak…27.11.2018… 15: 57… BANJA LUKA: “Dodiku prijećeno smrću zbog zastave RS- a u Predsjedništvu BiH”

“U Dodikov kabinet je sa njemačkog broja upućen telefonski poziv…”

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik i članovi njegovog kabineta dobili su prijetnje smrću, saopšteno je danas iz kabineta predsjedavajućeg Predsjedništva.

“Juče, 26.11.2018. godine, upućena je telefonska prijetnja srmću predsjedavajućem Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku i članovima kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH”, navedeno je u saopćenju.

“Prijetnje su upućene zbog postavljanja zastave Republike Srpske u Kabinetu predsjedavajućeg Predsjedništva. Poziv je upućen juče, neposredno pred istek radnog vremena u kome je nepoznata osoba najstrašnije vrijeđala Dodika i sve zaposlene u njegovom kabinetu”…

Čitaj još:   Grlio muškarca koji je imao COVID- 19, da bi se zarazio KORONOM... (foto)

O navedenoj pretnji su obaviještene nadležne službe.

Kako je saopšteno, preduzimaju se mjere i radnje iz njihove nadležnosti, s ciljem otkrivanja počinilaca i utvrđivanja elemenata ovog krivičnog djela.

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši